Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • РЕЦЕПТИ
  • Закриваю на зиму по 50 банок найсмачнішого лечо з кабачків!!! Кабачки в томатному соусі на зиму

Закриваю на зиму по 50 банок найсмачнішого лечо з кабачків!!! Кабачки в томатному соусі на зиму

Уляна Кіт
29 Серпня, 202429 Серпня, 2024 Коментарі Вимкнено до Закриваю на зиму по 50 банок найсмачнішого лечо з кабачків!!! Кабачки в томатному соусі на зиму

Лечо з кабачків на зиму. Кабачки в томатному соусі на зиму виходять неймовірно смачні.

Інгредієнти:

Інгредієнти: (склянка використовується 250 г)

  • 3 кг кабачків;
  • 5 штук. солодкого перцю;
  • 1-2 шт. гіркого перцю;
  • 2 гол. часнику;
  • 1 скл. цукру;
  • 1 ст. л. олії;
  • 0,5 ст. оцту 9%-го;
  • 400-500 г томатної пасти;
  • 2 ст.л. солі.

Рецепт приготування:

Промийте кабачки теплою водою, обріжте плодоніжки та очистіть від шкірки. Старі кабачки додатково позбавте насіння. Підготовлених кабачків має вийти 3 кг. Наріжте м’якоть овоча брусочками завтовшки близько 1 см, покладіть у простору каструлю з товстим дном. Не використовуйте для приготування салатів на зиму алюмінієвий посуд.

Вимийте солодкий та гострий перець. Очистіть їх від насіння. Часник розділіть на зубчики та очистіть від лушпиння. Пекучий і солодкий перці разом із часником пропустіть через м’ясорубку або подрібніть блендером. Отриману масу викладіть у каструлю з кабачками.

Насипте в каструлю 200 г цукру, влийте 250 мл олії та 125 мл столового спиртового оцту. Покладіть у лечо 2 ст. л. солі. Використовуйте не йодовану сіль грубого помелу. Додати 500 г якісної томатної пасти. Перемішайте інгредієнти, залиште для відходження соку на 2-3 години.

Встановіть каструлю із салатом на середній вогонь. Постійно помішуючи, доведіть лечо до кипіння. Зменште полум’я до мінімального та продовжуйте варити ще 45 хвилин. Простерилізуйте банки для салату та кришки. Знадобляться 7-8 банок об’ємом 0,5 л. Використовуйте будь-який зручний спосіб стерилізації.

Розкладіть гаряче лечо зі стерилізованих банків. Заповнюйте ємності аж до верху. Наповнені банки герметично закрийте кришками, переверніть та укутайте. Залишіть лечо в такому вигляді до повного остигання, а потім сховайте в прохолодне місце.

Навігація записів

Я в захваті від них! Батько навчив солити огірки на зиму. Холодний спосіб: без оцту та окропу
Це найсмачніший і найпростіший крем “Пломбір” зі всіх, які я знаю! Він дуже ніжний, повітряний і солодкий! Нагадує вершкове морозиво!

Related Articles

Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes