Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • РЕЦЕПТИ
  • Баклажани по-корейськи. Всю зиму шкодувала, що зробила мало

Баклажани по-корейськи. Всю зиму шкодувала, що зробила мало

Уляна Кіт
31 Серпня, 202431 Серпня, 2024 Коментарі Вимкнено до Баклажани по-корейськи. Всю зиму шкодувала, що зробила мало

Це те, що Ви шукали! Готуйте подвійну порцію за моїм рецептом баклажани по-корейськи. Смакота не передати словами

Інгредієнти на 4 банки по 500 мл:

  • Баклажани – 1 кг.
  • Солодкий болгарський перець – 100 гр.
  • Морква – 350 гр.
  • Часник – 70 гр (2 головки).
  • Ріпчата цибуля – 100 гр.
  • Гострий перець – 1 шт (приблизно 70 гр.)
  • Оцет – 75 мл.
  • Цукор – 50 гр.
  • Рослинна олія – 100-150 мл.
  • Приправа для корейської моркви – 20 гр.
  • Пучок будь-якої зелені.
  • Сіль – за смаком.

Баклажани по-корейськи, покроковий рецепт

1. Баклажани нарізати кружальцями завтовшки приблизно 1 см. Перекласти усі нарізані баклажани в глибоку ємність, посолити, перемішати і залишити на 30 хвилин. Потім з баклажан злити виділену рідина

2. Моркву натерти на тертці для моркви по-корейськи. Ріпчасту цибулю нарізати півкільцями. Солодкий болгарський перець нарізати соломкою. Гострий перець нарізати півкільцями. Часник подрібнити. Дрібно нарізати пучок свіжої зелені.

3. Баклажани рясно полити олією, ретельно перемішати і обсмажити на сухій сковороді з двох сторін.

4. Всі нарізані овочі з’єднати в глибокій ємності, додати цукор (50 гр.), Приправу для моркви по-корейськи (20 гр.) І оцет (75 мл.). Акуратно все перемішати. Залишити маринуватися на 8 годин. Кожні 2 години необхідно перемішувати.

5. Через 8 годин мариновані овочі щільно вкласти в баночки.

6. На дно глибокої каструлі покласти рушник, на неї поставити баночки. Налити в каструлю воду по плечі баночок. Банки накрити кришками. Поставити на вогонь і з моменту закипання стерилізувати 20 хвилин. Потім дістати банки і закрутити кришками.

Навігація записів

Варення “Трихвилинка”: мало цукру, мало метушні і густе, як конфітюр. Найсмачніше варення
Готую гарбуз на зиму “як манго”: яскравий десерт, який їдять навіть нелюбітелі гарбуза

Related Articles

Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes