Смачний рулет зі сала! Рецепт знайшла в газеті і вирішила поекспериментувати. Як це смачно з чорним хлібом і гірчицею, не передати словами! Дешево і сердито, але дуже смачно!
Інгредієнти:
- Сало – 1 кг
- Яйця – 1 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Сіль – 1/2 ч.л.
- Чорний перець – за смаком
- Кмин – 1/2 ч.л.
- Сушений часник – 1/3 ч.л.
- Паприка копчена – 1,5 ч.л.
Спосіб приготування:
- Зняти шкірку з сала і нарізати на тонкі пластинки, товщиною приблизно 1 см. Цибулину нарізати дрібними кубиками. Моркву натерти на грубій тертці.
- Сало посолити, поперчити на (свій) смак, додати копчену паприку, гранульований часник, насіння кмину. Перемішати і залишити на 30 хвилин промаринуватися, потім розбити яйце, ще раз добре перемішати.
- Пакет для запікання розрізати і розстелити на стіл. У нього загорнути половину фаршу. Випустити повітря, краї зав’язати. Сформувати 2 таких рулети.
- Готувати при температурі 170º 1 годину в духовці на середньому рівні. Остудити при кімнатній температурі. Поставити під прес (1 кг) на ніч в холодильник.
Смачного!