Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • РЕЦЕПТИ
  • Тертий пиріг з сирною начинкою, покроковий рецепт

Тертий пиріг з сирною начинкою, покроковий рецепт

Уляна Кіт
9 Вересня, 20249 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Тертий пиріг з сирною начинкою, покроковий рецепт

Існує багато рецептів тертих пирогів з різними начинками, всіх їх об’єднує простота приготування. Готуємо смачний тертий пиріг з сиром та родзинками. М’який сир і родзинки з кислуватим присмаком відмінно доповнюють солодке розсипчасте тісто. Для тертого пирога готуємо пісочне тісто на основі вершкового масла, яєць, борошна і цукру. Сир найбільше підійде середньої жирності.

Інгредієнти:

  • Яйце куряче – 2 шт
  • Вершкове масло – 100 г
  • Сіль – 1/3 ч.л
  • Цукор – 150 г
  • Борошно – 350 г
  • Розпушувач – 1 ч.л.
  • Сир 5% – 500 г
  • Яйця для начинки – 2 шт
  • Ізюм – 100 г
  • Цукор – 100 г
  • Ванілін – за смаком

Підготуйте всі продукти для приготування пирога. Вершкове масло заздалегідь дістаньте з холодильника, щоб воно стало м’яким.

У глибоку ємність вбийте яйця, всипте цукор, дрібку солі, помістіть вершкове масло.

Всі інгредієнти збийте блендером до отримання однорідної маси.

Борошно просійте через сито, додайте пекарський розпушувач. Просіяне борошно невеликими порціями додайте в основний склад.

Замісіть густе еластичне тісто, яке буде злегка приставати до рук.

Тісто розділіть на дві рівні частини, кожну загорніть в окремий пакет і помістіть в морозильну камеру на 40-50 хвилин, щоб тісто стало твердим.

У цей момент приготуйте сирну начинку. У глибокій ємності з’єднайте сир, яйця, цукор і ванілін.

Компоненти збийте блендером до однорідності.

Ізюм залийте на 10 хвилин кип’ятком, щоб він набряк і став м’яким. Потім відіжміть його від рідини і додайте в сирну масу, перемішайте.

Через час тісто дістаньте з холодильника. Прямокутну форму змажте соняшниковою олією. Одну частину тіста натріть на грубій терці, стружку викладіть на дно форми, розрівняйте.

Зверху вилийте сирну начинку.

Другий шматок тіста також натріть на грубій терці, викладіть верхнім шаром пирога.

Духовку заздалегідь прогрійте до 180 градусів, всередину поставте форму з заготівлею. Випікайте пиріг наступні 40 хвилин до готовності. Поверхня пирога повинна злегка підрум’янитися.

Пиріг охолодіть прямо в формі, потім дістаньте його. Смачного!

Джерело

Навігація записів

Желе-п’ятихвилинка з чорної смородини «12 склянок». Пропорції легко запам’ятовуються!
На одному шматочку не зупинитися! Неймовірно смачний рулет зі сала

Related Articles

Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes