Добрий вечір Бажаю всім прекрасного вечора!
Прошу вас поставте лайк і збережіть в закладки НАЙСМАЧНІШИЙ КРЕМ-ПЛОМБІР
Він дуже ніжний, повітряний і солодкий! Нагадує вершкове морозиво!
Для будь-якої випічки – ідеальний! А готується з найпростіших продуктів Я впевнена – вам він сподобається
Крем Пломбір:
- Жовток 4 шт
- цукор 200гр
- крохмаль кукурудзяний 5 ст/л
- ванілін
- молоко 0,5 л
- масло вершкове 200-250гр
Приготування:
Готується крем ну дуже легко, а смак незрівнянний! Для будь-якого торта підходить ідеально
Тільки не заміняйте кукурудзяний крохмаль картопляним або борошном!
Збиваємо жовтки з цукром до пишної світлої піни – хвилин 7-8. Мені потрібно було трохи довше збити, тому що мої жовтки помаранчеві. Додаємо крохмаль, ванілін і знову збиваємо протягом 3-4 хвилин. Додаємо поступово молоко кімнатної температури, добре перемішуємо.
Ставимо варити на невеликий вогонь, постійно помішуючи!! Близько 5 хвилин. Як тільки почне закипати і густіти – вимикаємо.
Накриваємо крем плівкою в контакт – це прямо на крем кладете пакетик. Даємо охолонути! Збиваємо розм’якшене масло до білого, і не перестаючи збивати, починаємо додавати по 1 ст/л крему.
Тепер найголовніше – не з’їсти його раніше часу без торта! Даємо йому постояти хвилин 30 у холодильнику і можна працювати