Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • Uncategorized
  • З одного замісу – ціла гора! Довго не черствіють і залишаються мʼякенькими! Улюблені рогалики!

З одного замісу – ціла гора! Довго не черствіють і залишаються мʼякенькими! Улюблені рогалики!

Уляна Кіт
25 Серпня, 2024 Коментарі Вимкнено до З одного замісу – ціла гора! Довго не черствіють і залишаються мʼякенькими! Улюблені рогалики!

Рогаликів за моїм рецептом з одного замісу виходить велика кількість, і вони залишаються свіжими та м’якими довгий час. Рогалики можна наповнювати різними начинками, такими як повидло, нутелла, горіхи, джем тощо, головне, щоб начинка була густою і не розтікалася.

Інгредієнти:

Тісто:

  • теплого молока 100 мл.
  • цукрової пудри або цукор 50 г
  • сухих дріжджів 5 г або живих 15 г
  • яйця 2 шт.
  • щіпка солі
  • ванільного цукру 1 п.
  • вершкового масла або маргарину 200 г
  • борошна 500 гр.

Начинка:

  • маку 100 г
  • вода кип’яток
  • цукру 80 г
  • горіхів 50 г
  • вершкового масла м’яке 20-30

Для змащування:

  • яйце 1 шт.
  • цукру 50 г

Приготування:

Начинка:

Заливаю мак окропом, перемішую, накриваю кришкою і залишаю настоюватись на 50 хвилин. Потім зливаю зайву воду, просушую мак на паперовому рушнику і подрібнюю його блендером. Додаю цукор і подрібнені і просушені в духовці горішки, а також м’яке вершкове масло. Все ретельно перемішую до однорідного стану.

Тісто:

До теплого молока додаю цукрову пудру і дріжджі, перемішую. Потім додаю яйця, щіпку солі, ванільний цукор і розтоплене вершкове масло кімнатної температури, ретельно змішую.

Починаю додавати борошно, спочатку трохи, перемішую лопаткою, а потім всипаю решту і замішую тісто руками. Накриваю харчовою плівкою і залишаю на 1,5 години.

Потім тісто злегка обминаю руками і ділю на 4 частини, формую кульки. Накриваю харчовою плівкою і залишаю ще на 10 хвилин. Розкатую кожну кульку в круглий пласт, нарізаю його на 16 трикутників. На кожен трикутник накладаю макову начинку і закручую рогалики.

Викладаю рогалики на деко, застелене пергаментом, накриваю харчовою плівкою і залишаю ще на 30 хвилин. Потім змащую збитим яйцем, посипаю цукром і випікаю в розігрітій до 200 градусів духовці протягом 15-17 хвилин.

Заварюю чай і смакую!

Навігація записів

Швидкі мариновані печериці без води і олії: приготувавши раз – перестанете купувати в магазині
Справжня смакота до будь-якої страви! Базиліковий соус “Суго” – смачний, густенький і дуже ароматний

Related Articles

Свекри вирішили, що свою доньку будуть берегти і навіть просити не будуть у неї про допомогу, а всю роботу маю виконувати я.

Уляна Кіт
6 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Свекри вирішили, що свою доньку будуть берегти і навіть просити не будуть у неї про допомогу, а всю роботу маю виконувати я.

Я сам виховав та виростив доньку, а вона тепер про мене і не згадує.

Уляна Кіт
6 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Я сам виховав та виростив доньку, а вона тепер про мене і не згадує.

Після дитбудинку Сергій вирішив знайти рідну маму. Коли побачив її, зрозумів, чому вона його залишила

Уляна Кіт
6 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Після дитбудинку Сергій вирішив знайти рідну маму. Коли побачив її, зрозумів, чому вона його залишила

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes