Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • РЕЦЕПТИ
  • Рецепт борщової заправки на зиму

Рецепт борщової заправки на зиму

Уляна Кіт
30 Серпня, 202430 Серпня, 2024 Коментарі Вимкнено до Рецепт борщової заправки на зиму

Дуже зручно взимку – баночку маленьку відкрив – і борщик за півгодини готовий! Можна вегетаріанський, можна на бульйоні, можна на тушонку – взагалі хвилинна справа!

Інгредієнти:

  • буряк 3 кг;
  • морква 1 кг;
  • цибуля ріпчаста 1 кг;
  • перець солодкий 1 кг;
  • помідори 1 кг;
  • 1 стакан цукру;
  • 3 ст. л. солі;
  • 1 стакан рослинного масла;
  • 125 мл (половина тонкого склянки) оцту 9%.

Виходить: близько 12 банок по 0,5 л

Приготування

Всі овочі помити, почистити, далі шарами укласти в таз в такій послідовності:

– цибулю порізати напів-або чверть-кільцями.

– буряк натерти на крупній тертці (можна і на корейський лад).

– так само натерти і морква.

– перець порізати тонкою соломкою.

– помідори напів-кружечками.

Додати сіль, цукор, оцет, масло. Все перемішати і поставити на маленький вогонь, як тільки дасть сік, вогонь додати і варити 25 хвилин,

розкласти гарячим в стерильні банки і закатати.

Взимку просто варите бульйон, заправляєте капустою, картоплею (я варю без неї), трохи проварюєте і відправляєте вміст баночки, хвилин через 7-10 борщик готовий! В кінці можна додати рубаний часничок прямо в каструльку і в тарілку побільше зелені і сметанка для бажаючих.

Смачного!

Навігація записів

Томатна паста з додаванням перцю болгарського. Це набагато смачніше і ароматніше за звичайну
Готуємо консервовані груші на зиму: найпростіший рецепт, а виходить так смачно, що подобається всім (компот із груш)

Related Articles

Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes