Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • РЕЦЕПТИ
  • Незрівнянні кабачки з часником «По-українськи». Щорічно роблю по 30 банок. Дуже смачна та пікантна закусочка

Незрівнянні кабачки з часником «По-українськи». Щорічно роблю по 30 банок. Дуже смачна та пікантна закусочка

Уляна Кіт
2 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Незрівнянні кабачки з часником «По-українськи». Щорічно роблю по 30 банок. Дуже смачна та пікантна закусочка

Эта закуска из кабачков получается настолько ароматной и вкусной, что можно съесть целую банку за один присест! Они прекрасно подходят как самостоятельная закуска или в качестве дополнения к основным блюдам.

Вот как я готовлю их:

Сначала моем кабачки и нарезаем их на кружочки толщиной около двух сантиметров.

Затем разогреваем в сковороде растительное масло и обжариваем кабачки до золотистой корочки.

После обжаривания убираем лишний жир, аккуратно промакивая кабачки бумажными полотенцами.

Затем измельчаем чеснок с помощью пресса и нарезаем мелко укроп и петрушку.

В стерилизованную литровую банку наливаем растительное масло, добавляем уксус, соль, измельченный чеснок с зеленью и укладываем подготовленные кружочки кабачков, оставляя свободными примерно 2 см до горлышка банки.

Банки закрываем крышками и ставим на полотенце в кастрюлю, затем заливаем теплой водой до горлышек и стерилизуем 40 минут после закипания.

После стерилизации закручиваем крышки, переворачиваем банки и оставляем остывать.

Готовые кабачки храним в прохладном месте, например, в подвале или кладовке.

По желанию в банки можно добавить острый перец и различные специи для аромата.

Наслаждайтесь аппетитными кабачками и приятного аппетита!

Навігація записів

Як зберегти кріп свіжим до Нового Року без заморозки: продавщиця на ринку поділилася хитрістю
Роблю вже цей напій 5 років: насичений, ароматний і дуже смачний. Ділюсь рецептом

Related Articles

Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes