Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • РЕЦЕПТИ
  • Мої гості вимагають, щоби закуска з перців завжди була на столі. Усі її просто люблять

Мої гості вимагають, щоби закуска з перців завжди була на столі. Усі її просто люблять

Уляна Кіт
4 Вересня, 20244 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Мої гості вимагають, щоби закуска з перців завжди була на столі. Усі її просто люблять

Каждый раз, когда у меня планируется торжество и я зову гостей, они часто просят приготовить именно этот блюдо из перца. Признаюсь, это блюдо так просто приготовить, что даже такой лентяй, как я, справляется без труда — и вот это рифма! Мне особенно нравится, как быстро этот перец пропадает со стола. Заинтригованы? Добро пожаловать на мою кухню, где я покажу и расскажу, как сделать эту вкуснейшую закуску.

ПОШАГОВЫЙ РЕЦЕПТ С ФОТО:

Выбираю для закуски мясистые красные перцы. Срезаю у перцев плодоножки с семенами и нарезаю их на средние кусочки.

Наливаю в сковороду подсолнечное масло и разогреваю его. Затем выкладываю туда перец и, помешивая, обжариваю на высокой мощности около пяти минут, пока перец не станет мягким и сочным.

Во время, когда перец жарится, мелко рублю листья петрушки.

Когда перец достаточно размягчится, перекладываю его вместе с маслом, в котором он жарился, в кастрюлю.

Добавляю мед, выдавливаю туда же чеснок.

Вливаю яблочный уксус, солю по вкусу — мне хватает половины чайной ложки на данное количество перцев. Всыпаю горчицу с зернышками.

Последним штрихом добавляю нарезанную петрушку и все тщательно перемешиваю.

Закрываю кастрюлю крышкой и оставляю на несколько часов для маринования.

Как только перец остынет, снова перемешиваю его и подаю на стол. Получается очень вкусная и яркая закуска из перцев. Обязательно попробуйте — уверен, что она понравится как вам, так и вашим гостям.

Навігація записів

П’яти як у немовля за 3-5 хвилин. Показую хід робіт та свій результат
Це просто смакота. Взимку з’їли все, що зачиняли. Скільки не закрий – все одно мало

Related Articles

Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes