Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • РЕЦЕПТИ
  • М’ясо «томлене». Будь-яке м’ясо, приготоване таким способом, виходить ніжним і тане в роті

М’ясо «томлене». Будь-яке м’ясо, приготоване таким способом, виходить ніжним і тане в роті

Уляна Кіт
6 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до М’ясо «томлене». Будь-яке м’ясо, приготоване таким способом, виходить ніжним і тане в роті

Ви можете спробувати приготувати будь-яке м’ясо і воно завжди буде м’яким і соковитим. Я буду готувати реберця – вони виходять особливо дивовижно в такому соусі.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • свинячі реберця, 2 кг;
  • морква і цибуля по 2 шт;
  • часник, 6 зубчиків;
  • вино червоне сухе, 150 мл;
  • вода, 300 мл;
  • паста томатна, 1 ст.л;
  • помідори у власному соку, 400 г;
  • сіль, 1.5 ч.л;
  • лист лавровий, 2 шт;
  • перець, паприка, прованські трави;
  • мука.

Процес приготування:

  1. Ріжемо кубиками цибулю і моркву, часник дрібно рубаємо.
  2. Реберця ріжемо, промиваємо і просушуємо паперовими рушниками і обвалюємо у борошні.
  3. Розігріваємо олію і обсмажуємо реберця з двох сторін до рум’яної. Вогонь повинен бути великим і час обсмажування – мінімальним.
  4. Обсмажуємо цибулю до золотистого, додаємо моркву, перемішуємо і тушкуємо 2 хвилини.
  5. Тепер в овочі додаємо томатну пасту і тушкуємо ще 2 хвилини.
  6. Вливаємо вино і воду, перемішуємо.
  7. Додаємо томати в соку, спеції на ваш смак, ароматні трави.
  8. Кладемо часник і занурюємо в соус реберця.
  9. Накриваємо форму кришкою і тушкуємо в духовці при 180 градусах близько 2.5 години.
  10. Подаємо такі реберця з будь-якими гарнірами і салатами.

ЦІКАВІ НОВИНИ

Навігація записів

Готую допоки є огірочки! Ви ще таких солоних огірків на зиму НЕ готували – це один із улюблених рецептів моєї свекрухи!
Сосиски в тісті – 4 способи формування: простий рецепт смачної домашньої випічки, яку полюбляють всі

Related Articles

Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes