Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • РЕЦЕПТИ
  • Готую допоки є огірочки! Ви ще таких солоних огірків на зиму НЕ готували – це один із улюблених рецептів моєї свекрухи!

Готую допоки є огірочки! Ви ще таких солоних огірків на зиму НЕ готували – це один із улюблених рецептів моєї свекрухи!

Уляна Кіт
6 Вересня, 20246 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Готую допоки є огірочки! Ви ще таких солоних огірків на зиму НЕ готували – це один із улюблених рецептів моєї свекрухи!

СОЛЬНІ ОГІРКИ, НУ НАЙКРАЩИЙ РЕЦЕПТ

Дуже важливо, залишити зворотний зв’язок у коментах і якщо ти ще не підписаний на мене, то чекаю, попереду лише найкращі рецептики!?

Нам знадобиться:

  • На 10 кг огірків:
  • Перець гіркий стручковий – 10 шт
  • Часник – 3 головки
  • Хрін – 10 листків
  • Кріп (парасольки) – 10 гілок
  • Сіль – 500 гр
  • Вода – 10 літрів
  • Оцет – 9% по 1 ч. л. на 3 л банку

Огірки повинні бути не перестиглі, бо міцні, стиглі хрусткими не вийдуть.⠀

Спосіб приготування:

1. Огірки замочуємо у крижаній воді на 3 години, після чого їх ретельно промиваємо.

2. Готуємо всі інгредієнти, часник очищаємо, хрін та кріп промиваємо, гострий перець проколюємо в кількох місцях. У воду додаємо сіль та доводимо до кипіння.

3. Збираємо шарами, на дно хрін з кропом, поверх частина огірків, часнику та перцю. Далі знову хрін з кропом і частину інгредієнтів, що залишилася.

4. Все це заливаємо крутим солоним окропом. Поверх ставимо важкий посуд. Закриваємо кришкою і прибираємо убік на 3 доби.

5. Після 3-х діб, огірки розподіляємо по банках, часник, кріп і хрін видаляємо. Розсіл знову доводимо до кипіння. Заливаємо по банках.

6. До кожної банку (3 л) додаємо 1 ч. л. оцту і закручуємо.

7. Закручені банки прибираємо в тепле місце до повного остигання. Після цього можна зберігати в підвалах чи у коморі.

Наші огірки готові! Приємного приготування, чи був корисний рецепт?

Навігація записів

Свекрусі не подобалося, що її син возить мене. Вона вимагала, щоб я користувалася громадським транспортом
М’ясо «томлене». Будь-яке м’ясо, приготоване таким способом, виходить ніжним і тане в роті

Related Articles

Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes