Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • РЕЦЕПТИ
  • Куряче філе з печерицями. Соковите тушене м’ясо, приємний аромат, вершковий соус – все, що потрібно для ніжної і смачної страви

Куряче філе з печерицями. Соковите тушене м’ясо, приємний аромат, вершковий соус – все, що потрібно для ніжної і смачної страви

Уляна Кіт
15 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Куряче філе з печерицями. Соковите тушене м’ясо, приємний аромат, вершковий соус – все, що потрібно для ніжної і смачної страви

Куряче філе з печерицями. Соковите тушене м’ясо, приємний аромат, вершковий соус – все, що потрібно для ніжної і смачної страви

Інгредієнти:

  • куряче філе – 500 г
  • печериці – 300 г
  • вершки – 300 мл
  • сметана – 4 ст.л.
  • часник – 2 зуб.
  • пшеничне борошно – 2 ч.л.
  • соняшникова олія – 3 ст.л.
  • петрушка – 1 пуч.
  • болгарський перець – 1 шт.
  • сіль, перець – за смаком

Рецепт приготування:

  1. Курячу грудку наріжте тонкими смужками, поперчіть і посоліть.
  2. Пропустіть часник через прес і викладіть зверху на філе. Дрібно наріжте петрушку і посипте нею м’ясо курки.
  3. Додайте в миску з куркою і петрушкою сметану і відставте в сторону на 1 годину.
  4. Очистіть печериці, витріть їх вологою серветкою і розріжте на 4 частини. Можна розрізати на 8 частин, якщо гриби досить великі.
  5. Розріжте болгарський перець і очистіть його від насіння і перегородок. Наріжте його кубиками.
  6. Розігрійте олію на сковороді. Злегка обсмажте болгарський перець. На це піде не більше 5 хвилин.
  7. Додайте філе курки і печериці на сковороду до болгарського перцю і посмажте продукти ще 10 хвилин.
  8. Залийте інгредієнти вершками. Додайте борошно, щоб соус став густішим. Тушіть все до тих пір, поки соус не загусне. На це піде приблизно 10 хвилин. Страва готова!

Розкладіть ще гаряче блюдо по тарілках. Як гарнір можна подати картопляне пюре, гречку або рис. Завдяки такому простому вершковому соусу куряче філе виходить дуже ніжним і смачним.

Джерело

Навігація записів

Оладки, які не опадають. Три секрети приготування – ділюся рецептом
Готую пироги щотижня, тільки міняю начинки! Найкраще тісто для заливних пирогів, яке довго не черствіє

Related Articles

Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes