Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • РЕЦЕПТИ
  • Готую пироги щотижня, тільки міняю начинки! Найкраще тісто для заливних пирогів, яке довго не черствіє

Готую пироги щотижня, тільки міняю начинки! Найкраще тісто для заливних пирогів, яке довго не черствіє

Уляна Кіт
15 Вересня, 202415 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Готую пироги щотижня, тільки міняю начинки! Найкраще тісто для заливних пирогів, яке довго не черствіє

За цим рецептом я готувала пироги з різними начинками: з фруктами, капустою, рибою, грибами та м’ясом, тісто, виходить ніжне, м’яке, яке не черствіє і на наступний день. 

Для мене цей рецепт просто паличка-виручалочка!

Для тіста:

  • Яйця – 3 шт.
  • Сметана – 300 г
  • Борошно – 120 г
  • Сіль – 1/3 ч.л.
  • Розпушувач тіста – 10 г

Спосіб приготування:

  1. У миску кладу сметану, жирністю 15-20%. До неї додам 3 яйця середнього розміру (55-60 г – 1 шт.). Додам сіль, приблизно 1/3 ч.л. і перемішайте звичайним ручним віночком до однорідного стану. Займає це близько 1 хвилини. Половину сметани можна замінити майонезом, я готувала так і так, особливої ​​різниці не помітила, тому готую з того, що є в холодильнику.
  2. Потім просіяти 120 г борошна і 10 г розпушувача тіста, розпушувач можна замінити содою 1 ч.л. без гірки, але я віддаю перевагу готувати з розпушувачем, його абсолютно не відчувається в готовому пирозі. Тісто виходить досить рідким. Форму для випічки змастити олією і вилити половину тіста. Моя форма діаметром 24 см. Потім розподілити начинку, у мене тушкована капуста зі спеціями. Начинка може бути будь-яка. Зверху розподіляю залишки тіста. Посипаю кунжутом і випікаю в розігрітій духовці до 180 * С на рівні нижче середнього до готовності, зазвичай це займає 30-40 хвилин. Якщо верх підгоряє, а пиріг ще не готовий, прикрийте його фольгою.
  3. Якщо будете готувати солодкі пироги, обов’язково додайте ванільний цукор і цукор на (свій) смак. Якщо фрукти (смородина, вишня, персики) заморожені, потрібно розморозити, зцідити зайвий сік і додати до них трохи крохмалю, щоб при випічці пиріг не став сильно вологим. Зверху розподіляю залишки тіста. Посипаю кунжутом і випікаю в розігрітій духовці до 180 * С на рівні нижче середнього до готовності, зазвичай це займає 30-40 хвилин. Якщо верх підгоряє, а пиріг ще не готовий, прикрийте його фольгою.

Джерело

Навігація записів

Куряче філе з печерицями. Соковите тушене м’ясо, приємний аромат, вершковий соус – все, що потрібно для ніжної і смачної страви
Повітряні, легкі кекси. Готуються дуже просто і швидко, впорається навіть дитина

Related Articles

Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes