Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • РЕЦЕПТИ
  • Кабачки як м’ясо по-французьки смажимо: одночасно замінюють і гарнір, і м’ясо. Ділюсь рецептом у коментарі

Кабачки як м’ясо по-французьки смажимо: одночасно замінюють і гарнір, і м’ясо. Ділюсь рецептом у коментарі

Уляна Кіт
31 Серпня, 202431 Серпня, 2024 Коментарі Вимкнено до Кабачки як м’ясо по-французьки смажимо: одночасно замінюють і гарнір, і м’ясо. Ділюсь рецептом у коментарі

Благодаря своей текстуре кабачки могут приобретать разнообразные вкусы. Один из лучших способов их приготовления — сделать их по рецепту, похожему на мясо по-французски. После обжарки в панировке сырной кабачки могут и гарнир заменить, и основное блюдо.

Процесс готовки:

Подготовка кабачков

Кабачки чистить не требуется, достаточно процарапать их вилкой по всей окружности — это поможет лучше прожарить овощи.

Нарезаем кабачки тонкими пластинками, кладем их в глубокую миску, перцем и солью засыпаем. Оставляем на 15 минут.

Приготовление панировки

В одной миске 100 граммов сыра натертого смешиваем, мелко нарезанную петрушку, яйца и паприку.

В другой емкости соединяем муку и сухари панировочные.

Панировка и обжарка

Каждый ломтик кабачка последовательно окунаем сначала в сырную смесь, затем в панировку.

Обжариваем на предварительно разогретой сковороде по 4 минуты с каждой стороны.

Благодаря обжарке в сырной панировке кабачки приобретают вкус, который напоминает мясо. Экспериментируйте с различными специями, чтобы каждый раз получать новое блюдо.

Навігація записів

Цілу зиму не могла натішитися цими огірками: мариновані огірки по-фінськи. Жодної стерилізації, все дуже просто).
Як я швидко готую малосольні хрусткі огірочки, які нам не набридають. Ділюсь перевіреним роками рецептом у коментарі

Related Articles

Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes