Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • РЕЦЕПТИ
  • Як я швидко готую малосольні хрусткі огірочки, які нам не набридають. Ділюсь перевіреним роками рецептом у коментарі

Як я швидко готую малосольні хрусткі огірочки, які нам не набридають. Ділюсь перевіреним роками рецептом у коментарі

Уляна Кіт
31 Серпня, 2024 Коментарі Вимкнено до Як я швидко готую малосольні хрусткі огірочки, які нам не набридають. Ділюсь перевіреним роками рецептом у коментарі

Сегодня хочу рассказать вам о рецепте огурчиков малосольных, которые в семье нашей пользуются невероятной популярностью. В сезон огурцов эти малосольные хрустящие огурчики практически постоянно находятся в холодильнике и становятся неотъемлемой частью нашего стола. Рекомендую попробовать приготовить их!

Готовка:

Замочите огурчики на 2-3 часа в воде холодной. Если огурцы с грядки только что сорваны, этот шаг можно пропустить.

Подготовка банок:

В банки чистые кладем веточки укропа, чеснока несколько зубчиков, лист лавровый и перец горошком. По желанию можно листья смородины добавить и хрена.

Подготовка огурцов:

У огурцов «попки» отрезаем с двух сторон и в банки укладываем их.

Приготовление рассола:

В кастрюлю воду наливаем, соль добавляем и сахар, до кипения доводим.

Снимаем с огня кастрюлю и добавляем сок лимонный. Можно сок использовать свежевыжатый или готовый сок лимонный из бутылки – это очень удобно.

Заливка огурцов рассолом:

Горячим рассолом банки заливаем подготовленные с огурцами, крышками закручиваем.

Оставляем настаиваться:

Оставляем банки при комнатной темпер-ре на 12 часов. Я делаю обычно это вечером, а утром уже банки остывшие  в холодильник отправляю.

Этот рецепт, возможно, не новый, но я решила им поделиться, так как он один из моих любимых. Огурцы получаются очень вкусными и хрустящими

Навігація записів

Кабачки як м’ясо по-французьки смажимо: одночасно замінюють і гарнір, і м’ясо. Ділюсь рецептом у коментарі
Варю малинове варення тільки так: 4 хитрощі зберігають смак свіжої малини, запах, колір та форму ягід. Ділюсь лінивим методом у коментарі

Related Articles

Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes