Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • РЕЦЕПТИ
  • Цілу зиму не могла натішитися цими огірками: мариновані огірки по-фінськи. Жодної стерилізації, все дуже просто).

Цілу зиму не могла натішитися цими огірками: мариновані огірки по-фінськи. Жодної стерилізації, все дуже просто).

Уляна Кіт
31 Серпня, 202431 Серпня, 2024 Коментарі Вимкнено до Цілу зиму не могла натішитися цими огірками: мариновані огірки по-фінськи. Жодної стерилізації, все дуже просто).

Сегодня в меню маринованные огурчики по-фински, которые я уже второй год подряд делаю тазами. Всё очень просто и без стерилизации.

Этот рецепт отличается своей простотой: нет необходимости возиться с кипятком, переливая его туда-сюда. Огурцы готовятся быстро, и каждый сезон я стараюсь заготовить как можно больше.

Приготовление:

Сначала огурцы замачиваю в воде на два часа. Затем нарезаю их на крупные куски, предварительно помыв и обрезав кончики с обеих сторон. Маленькие огурцы разрезаю пополам.

Беру большой таз, ставлю на огонь, наливаю в него три литра воды. Добавляю шесть столовых ложек крупной каменной соли, 400 грамм сахара, две чайные ложки семян горчицы и три листа лаврового листа.

Как только вода закипает, вливаю 360 миллилитров 9% уксуса и довожу маринад до повторного кипения.

Теперь аккуратно добавляю огурцы в кипящий маринад. Помешиваю их несколько минут, пока огурцы не изменят цвет.

Как только огурцы побелеют, варю их еще три минуты и снимаю с огня.

Готовые огурцы укладываю в стерилизованные банки и заливаю маринадом до верха.

Закрываю банки чистыми крышками, закручиваю и переворачиваю вверх дном. Заворачиваю в одеало и оставляю до полного охлаждения.

Храню огурчики при комнатной температуре.

Полученные огурцы чрезвычайно вкусны, напоминают мне о венгерских огурцах из детства. Зимой они отлично сочетаются даже с обычным картофелем и всегда разлетаются среди семьи!

Навігація записів

Все літо готую морозиво «Пломбір» із 2-х інгредієнтів за 5 хвилин і без морожениці. Покупки більше не захочете. Ділюсь рецептом
Кабачки як м’ясо по-французьки смажимо: одночасно замінюють і гарнір, і м’ясо. Ділюсь рецептом у коментарі

Related Articles

Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes