Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • РЕЦЕПТИ
  • Готую гарбуз на зиму “як манго”: яскравий десерт, який їдять навіть нелюбітелі гарбуза

Готую гарбуз на зиму “як манго”: яскравий десерт, який їдять навіть нелюбітелі гарбуза

Уляна Кіт
31 Серпня, 202431 Серпня, 2024 Коментарі Вимкнено до Готую гарбуз на зиму “як манго”: яскравий десерт, який їдять навіть нелюбітелі гарбуза

Дайте спробувати і не кажіть, з чого цей десерт – ніхто не здогадається, що головний інгредієнт – це гарбуз! Гарбуз на зиму як манго! Яскравий, соковитий і насичений смак!

Нам знадобиться на вихід 2,5 літра:
Гарбуз – 2 кг.
Апельсин – 2 шт.
Лимон – половинка
Лимонна кислота – 5 гр.
Цукор – 400 гр.
Покроковий рецепт приготування:

  1. Гарбуз очищаємо від усього зайвого і нарізаємо середнім кубиком і відразу відправляємо в ємність, де будемо змішувати всі інгредієнти.
  2. Апельсини ріжемо кубиком. Один апельсин очищаємо, а другий нарізаємо разом з шкіркою.
  3. Половинку лимона, не очищаючи, нарізаємо кубиком і відправляємо в миску до гарбузі і апельсинів.
  4. Додаємо цукор і лимонну кислоту. Все ретельно перемішуємо і залишаємо на 3 години. Гарбуз дасть багато соку, який будемо заливати в банку.

Десь рази 3-4 потрібно буде перемішати, поки все “настоюється”.

  1. Через 3 години розкладаємо все по чистим банкам. І зверху рясно заливаємо соком, що виділився.
  2. Накриваємо банки кришками. Беремо каструлю, вистеляємо на дно марлю або рушник, ставимо банки і заливаємо водою по плечики. Ставимо на вогонь і стерилізуємо 30 хвилин після закипання.

Смак виходить просто неймовірним! Яскравий, насичений, зі своєю особливою ноткою! Рекомендую спробувати такий рецепт!

Навігація записів

Баклажани по-корейськи. Всю зиму шкодувала, що зробила мало
Все літо готую морозиво «Пломбір» із 2-х інгредієнтів за 5 хвилин і без морожениці. Покупки більше не захочете. Ділюсь рецептом

Related Articles

Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes