Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • Uncategorized
  • Як я консервую болгарський перець з медом: стоїть у мене всю зиму, як свіжий – без складної стерилізації, ну дуже смачний перчик

Як я консервую болгарський перець з медом: стоїть у мене всю зиму, як свіжий – без складної стерилізації, ну дуже смачний перчик

Уляна Кіт
26 Серпня, 2024 Коментарі Вимкнено до Як я консервую болгарський перець з медом: стоїть у мене всю зиму, як свіжий – без складної стерилізації, ну дуже смачний перчик

Перчик виходить дуже смачний, майже як свіжий і стоїть у мене всю зиму навіть без холодильника. При цьому рецепт консервування дуже простий, без довгої і складної стерилізації. Я щороку обов’язково заготовлюю кілька таких баночок.

Інгредієнти:

На 3 банки по 0,5 л:

  • Болгарський перець – 1 кг
  • Мед – 3 ст. л.
  • Часник – 6 зубчиків
  • Оцет 9% – 40 мл
  • Сіль крупна- 1,5 ч. л.
  • Олія – 40 мл
  • Вода – 750 мл
  • Чорний перець горошок – 0,5 ч. л.
  • Солодка паприка – 2/3 ч. л.
  • Лавровий лист – 3 шт.

Приготування:

Перець звільнити від хвостиків, видалити насіння і нарізати вздовж.

Скласти різними кінцями один до одного.

Щільно укласти в стерилізовані банки.

Часник нарізати вздовж і розкласти по банках зверху.

Залити банки крутим окропом до верху.

Через 5 хвилин воду з банок злити. Це дуже зручно робити за допомогою ось таких кришок з отворами.

Знову залити бакнки окропом до верху і залишити ще на 15 хвилин, після чого знову воду злити.

Тепер потрібно підготувати маринад. У каструлю налити води, додати сіль, олію, оцет і будь-який мед.

Потім додати солодку паприку, чорний перець-горошок і лавровий лист. Маринад перемішати і прокип’ятити 2 хвилини.

Розлити готовий маринад по банках до самого верху.

Накрити простерилізованими кришками.

І відразу закрутити.

Закатані банки перевернути і залишити в теплі на 24 години.

Баночки ось з таким красивим і смачним перчиком стоять у мене всю зиму навіть при кімнатній температурі. Коли я їх відкриваю, аромат стоїть, як від свіжого перцю. Такий перчик можна додавати в будь-які страви, готувати з ним салати і навіть в чистому вигляді він дуже хороший, як закуска.

Навігація записів

3 кг. кабачків, 500 гр. моркви та перцю для аджики з кабачків, якої «Завжди мало»!
Всім млинцям млинці (без борошна)- товстенькі, пористі, пишні млинці на манці: такі смачні, що в мить розлітаються

Related Articles

Свекри вирішили, що свою доньку будуть берегти і навіть просити не будуть у неї про допомогу, а всю роботу маю виконувати я.

Уляна Кіт
6 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Свекри вирішили, що свою доньку будуть берегти і навіть просити не будуть у неї про допомогу, а всю роботу маю виконувати я.

Я сам виховав та виростив доньку, а вона тепер про мене і не згадує.

Уляна Кіт
6 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Я сам виховав та виростив доньку, а вона тепер про мене і не згадує.

Після дитбудинку Сергій вирішив знайти рідну маму. Коли побачив її, зрозумів, чому вона його залишила

Уляна Кіт
6 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Після дитбудинку Сергій вирішив знайти рідну маму. Коли побачив її, зрозумів, чому вона його залишила

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes