Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • РЕЦЕПТИ
  • Всі господині обов’язково повинні знати рецепт салату «Коханка»

Всі господині обов’язково повинні знати рецепт салату «Коханка»

Уляна Кіт
15 Вересня, 202415 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Всі господині обов’язково повинні знати рецепт салату «Коханка»

Салат “Коханка” дивовижний на смак. Його можна подати до столу і в будні, і в свята. Він прекрасно поєднує в собі абсолютно різні смаки.

Прекрасний солодкий смак буряка і моркви, обладнаний солоний смак сиру і пікантний часниковий смак.

Інгредієнти салату доступні абсолютно всім. Дивовижна страва! Всі без винятку повинні знати рецепт цієї смакоти.

Складові:

  • два буряка;
  • 150 г твердого сиру;
  • родзинки та волоські горіхи по 1 жмені;
  • 3 морквини;
  • 3 зубчики часнику;
  • майонез.

Покроковий рецепт

Для приготування цієї смакоти моркву і буряк потрібно попередньо відварити. Остудити.

Попередньо підготовлені овочі натираємо на дрібній тертці. Натираємо окремо.

Волоські горіхи подрібнюємо. Я використовую качалку для подрібнення горіхів.

Часточки ароматного часнику пропускаємо через прес.

У невеликий посуд наливаємо окріп. Відправляємо туди на кілька хвилин родзинки.

Таким чином родзинки добре розпаряться. Потім дістаємо їх з води. Обсушуємо родзинки серветками.

Збираємо салатик шарами. Мені дуже подобається збирати салатик в скляному салатнику.

Тоді добре проглядаються шари і страва виглядає оригінально на столі.

У невеликій ємності терту варену моркву з’єднуємо з родзинками і майонезом. Добре перемішуємо. Викладаємо першим шаром в салатник.

Потім в іншій ємності з’єднуємо тертий сир, часник і майонез. Перемішуємо і викладаємо другим шаром нашого салату.

Окремо з’єднуємо тертий варений буряк, горіхи і майонез. Перемішуємо. це буде третій шар салату.

Джерело

Навігація записів

Готую замість котлет і ковбаси: м’ясний хлібець з фаршу за лічені хвилини!
Торт «Гілка», колекція радянських рецептів. Торти по ГОСТу СРСР

Related Articles

Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes