Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • РЕЦЕПТИ
  • Торт «Гілка», колекція радянських рецептів. Торти по ГОСТу СРСР

Торт «Гілка», колекція радянських рецептів. Торти по ГОСТу СРСР

Уляна Кіт
15 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Торт «Гілка», колекція радянських рецептів. Торти по ГОСТу СРСР

Незаслужено забутий рецепт дуже ніжного і смачного торта. Такий десерт за радянських часів був популярним, його часто продавали в буфетах і ресторанах.

Для приготування бісквітного коржа вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • яйця, 5 шт;
  • цукор і борошно по 150 г;
  • сіль і ванілін по щіпці.

Для приготування білково-горіхового коржа:

  • білки, 3 шт;
  • цукор, 100 г;
  • горіхи, 60 г;
  • ванілін;
  • борошно, 20 г

Для приготування крему :

  • масло вершкове, 300 г;
  • цукор, 270 г;
  • жовтки, 3 шт;
  • молоко, 180 г;
  • кон як, 1 ст.л;
  • ванілін.

Для приготування крему:

  • цукор, 70 г;
  • вода, 80 мл;
  • кон як, 1 ст.л.

Процес приготування

Горіхи рубаємо ножем.

Білки змішуємо з ложкою цукру і збиваємо до густої і білої маси.

Решту цукру змішуємо з горіхами і борошном.

Змішуємо білкову масу з горіховою і викладаємо у форму, застелену пергаментом.

Випікаємо при 130 – 150 градусах близько 2 – 2.5 години.

Для крему змішуємо всі продукти, крім вершкового масла, ставимо на вогонь і варимо густу масу. Вогонь невеликий, масу постійно перемішуємо.

Охолоджуємо крем.

Вершкове масло розм’якшуємо і збиваємо до пишності, потім частинами вводимо крем і збиваємо масу.

Для сиропу змішуємо всі продукти. Кон як можна замінити іншим алк голем.

Для бісквіта змішуємо яйця з цукром і сіллю, збиваємо до густої і пишної, стійкої маси.

Ванілін додавайте до смаку.

Борошно просіваємо і частинами вводимо в тісто, не перестаючи збивати.

Випікаємо при 180 градусах близько 20 – 25 хвилин.

Охолоджуємо бісквіт і розрізаємо на 2 частини. Обрізки подрібнюємо блендером до крихти.

Просочуємо кожен корж сиропом.

Збирати торт можете на свій розсуд: коржі кладіть в будь-якому порядку, змащуючи рясно кремом.

Зверху з крему можна видавити за допомогою насадок і кондитерського мішка крем у вигляді гілочки з квітами.

Ставимо на кілька годин в холодильник для просочення і стабілізації.

Прикрасити такий смачний десерт можете на свій смак, багато просто посипають тертим молочним шоколадом.

Джерело

Навігація записів

Всі господині обов’язково повинні знати рецепт салату «Коханка»
Смачний салат на зиму: помідори, огірки і цибуля, без стерилізації

Related Articles

Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes