Інгредієнти щоб приготувати варення з яблук із цукерками:
- яблука очищені і нарізані – 1,5 кг.
- цукор – 700 гр.
- цукерки “Дюшес” – 150 гр.
Яблучне варення з “дюшесом” – покроковий фото рецепт.
Яблука чистимо і нарізаємо дрібними кубиками або плястерками, засипаємо цукром. Даємо постояти протягом години.
За цей час яблука впустять трохи соку.
Перекладаємо їх у глибоку каструлю, вмикаємо середній огонь і варимо протягом 60 хв. Після цього блендером або товкушкою чавимо яблучну суміш до однорідного стану.
Тепер додаємо цукерки льодяники “Дюшес”.
Перемішуємо і варимо ще на маленькому огні протягом 30 хв. до розчинення цукером, при цьому потрібно часто помішувати, щоб не пригоріло.
Важливо! Під час варіння потрібно бути обережним, тому що можна обпектися гарячими краплями варення.
Нам залишилося розкласти варення у стерелізрвані банки (я стерелізувала їх у духовці) і закатати кришками.
Перекладаємо банки дном до верху, накриваємо рушником або пледом до повного охолодження.
Смачного!