Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • РЕЦЕПТИ
  • «У 90-і його готували в кожній родині»: смачне печиво до чаю «З нічого» – швидко, просто і дуже смачно

«У 90-і його готували в кожній родині»: смачне печиво до чаю «З нічого» – швидко, просто і дуже смачно

Уляна Кіт
28 Серпня, 2024 Коментарі Вимкнено до «У 90-і його готували в кожній родині»: смачне печиво до чаю «З нічого» – швидко, просто і дуже смачно

Найсмачніше і найшвидше печиво до чаю! Раніше в 90-і його готували в кожній родині, а я і зараз радую рідних. Готується просто і буквально « з нічого », а смак не передати словами! Ділюся рецептом.

Приготування:

У ємність розбиваємо  яйце, всипаємо  цукор, дріжджі і добре перемішуємо. Вливаємо розтоплене вершкове масло і перемішуємо.

Додаємо борошно і перемішуємо. Замішуємо  тісто і залишаємо під харчовою плівкою на 15 хвилин.

Розкачуємо  тісто і посипаємо на одну половину  цукром.

Складаємо навпіл (цукором всередину) і трохи розкачуємо. Посипаємо цукром на одну половину і складаємо навпіл.

Знову посипаємо цукром на одну половину і складаємо навпіл.

Знову трохи розкачуємо і посипаємо на половину цукром. Складаємо навпіл і розкачуємо.

Потім посипаємо цукром, змішаним з корицею і нарізаємо на квадратики.

Викладаємо на деко з папером для випічки і випікаємо 20 хвилин при 180 градусах.

Інгредієнти:

  • Молоко – 50 мілілітрів
  • Цукор – 2 столові ложки
  • Сіль – щіпка
  • Яйце куряче – 1 штука
  • Дріжджі – 1,5 чайні ложки
  • Вершкове масло – 150 грам
  • Борошно пшеничне – 350 грам
  • Цукор і кориця (для посипання) – 130 грам

Навігація записів

На зиму те що треба! Баклажани в томатному соусі із зеленню та часником.
Смажений болгарський перець з часником на зиму (без заливки): простий та легкий рецепт, взимку просто знахідка

Related Articles

Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes