Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • РЕЦЕПТИ
  • Цей гуляш з підливкою найсмачніший з усіх, які я знаю. Так готувала моя мама, яка працювала все життя в їдальні

Цей гуляш з підливкою найсмачніший з усіх, які я знаю. Так готувала моя мама, яка працювала все життя в їдальні

Уляна Кіт
13 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Цей гуляш з підливкою найсмачніший з усіх, які я знаю. Так готувала моя мама, яка працювала все життя в їдальні

Гуляш мені готувала ще моя мама, обожнювала цю страву з дитинства. 

М’ясо за цим рецептом виходить дуже ніжним, тому зараз це мій улюблений варіант вечері, який я готую своїм сім’ї. Страва надзвичайно ароматна та смачна! Ділюся з вами класичним рецептом з гуляшу.

Необхідні інгредієнти:

  • М’ясо (свинина) – 600 г.
  • Цибуля (велика) – 1 шт.
  • Сіль, перець.
  • Вода кімнатної температури – 100 мл+1 ст. л. муки.
  • Лавровий лист.
  • Духмяний перець горошком – 2 шт.
  • Вершкове масло – 1 ч. л.
  • Олія для смаження м’яса.

Покроковий рецепт приготування:

М’ясо потрібно промити під проточною водою та нарізати на шматки. Потім все посолити й залишити на пів години. За цей час очищаємо ріпчасту цибулю від лушпиння та подрібнюємо.

На рослинній олії шматки м’яса до утворення золотистих скоринки, потім додаємо на сковороду цибулю. Продовжуємо смажити ще 5 хвилин, періодично помішуючи інгредієнти. Потім влити сюди стакан води (250 мл), перемішуємо, додаємо лавровий лист, духмяний перець й продовжуємо тушкувати ще 25 хвилин. Якщо потрібно більше часу, то готуйте до готовності.

Тепер готуємо підливу: 100 мл води кімнатної температури змішати з 1 столову ложку муки й вливаємо суміш до м’яса через сито. При цьому потрібно помішувати виделкою інгредієнти на сковороді й довести все до кипіння. Після цього зменшуємо вогонь і продовжуємо готувати не більше 5 хвилин.

В кінці приготування додаємо ще чайну ложку вершкового масла і насолоджуємось з улюбленим гарніром.

Смачного!

Джерело

Навігація записів

Рецепт соковитого, мокрого торта, який тане в роті
Дуже смачні баклажани на зиму. Всі гості просять рецепт

Related Articles

Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes