Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • РЕЦЕПТИ
  • Рецепт соковитого, мокрого торта, який тане в роті

Рецепт соковитого, мокрого торта, який тане в роті

Уляна Кіт
13 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Рецепт соковитого, мокрого торта, який тане в роті

Торт виходить надзвичайно смачним і ніжним. Коржі вологі, а крем в міру солодкий. Готується просто, а насолоди ви отримаєте потім море!

Для коржа візьміть наступні продукти:

  • Цукор – 200 г;
  • Яйця – чотири штуки;
  • Какао – три стол. ложки;
  • Борошно – 200 г;
  • Вершки жирністю 10% для просочення коржа – 200 мл;

Для крему візьміть наступні продукти:

  • Молоко – 200 мл;
  • Цукор – 150 г;
  • Кокосова стружка – 200 г (якщо сильно дрібна, то трохи більше візьміть);
  • Масло вершкове – 150 г.

Мокрий торт: покроковий процес приготування

Яйця з’єднуємо з цукром і збиваємо до отримання білої маси.

Борошно з’єднуємо з какао і всипаємо поступово в яєчну масу, акуратно домішуючи за допомогою лопатки.

Форму промазуємо маслом і перекладаємо в неї тісто.

Випікати корж слід при 180 °. Нехай потім остигає.

У каструльку наливаємо молоко, кладемо масло, всипаємо цукор і поміщаємо на вогонь, щоб розтопити масло.

Тепер в суміш всипаємо кокосову стружку і розмішуємо.

Після закипання, варимо крем на вогні слабкої інтенсивності, періодично помішуючи.

Корж розрізаємо на дві частини і просочуємо кожну вершками (можна цього не робити, але так смачніше).

Покриваємо один корж кремом або два, як вам більше подобається. Якщо будете покривати торт глазур’ю, то верхній корж не змащувати кремом. Можна посипати його тертим шоколадом.

Навігація записів

Лінива лазанья – улюблений рецепт
Цей гуляш з підливкою найсмачніший з усіх, які я знаю. Так готувала моя мама, яка працювала все життя в їдальні

Related Articles

Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes