Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • РЕЦЕПТИ
  • Це одна з улюблених заготовок мого чоловіка! Баклажани “Вогник” на зиму готую тільки за цим рецептом!

Це одна з улюблених заготовок мого чоловіка! Баклажани “Вогник” на зиму готую тільки за цим рецептом!

Уляна Кіт
8 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Це одна з улюблених заготовок мого чоловіка! Баклажани “Вогник” на зиму готую тільки за цим рецептом!

Баклажани “Вогник”! Заготівля баклажанів на зиму! Закуска з баклажанів!

Хто ще не підписався, рекомендую підписатися, у нас дуже багато простих та смачних рецептів, думаю вони Вам сподобаються!

Сьогодні я робитиму заготівлю на зиму – це баклажани “Вогник”. Багато хто готує ці баклажани, хочу поділитися з Вами, як я їх готую.

Для приготування нам знадобиться:

  • Баклажани – 2 кг.
  • Сіль – 2 ст.л.
  • Перець Болгарський червоний – 1 кг.
  • Перець гострий – 1 невеликий
  • Часник – 100 р.
  • Петрушка, кінза – 100 р.
  • Цукор – 2 ст.л.
  • Сіль – 1 ст.л.
  • Оцет 9% – 4 ст.л.
  • Зростає. олія 150 мл. для смаження

Рецепт приготування:

Баклажани нарізаємо кільцями шириною 1-1,2 см. Засипаємо сіллю, десь 2 ст. л., залишаємо на 1,5 години, щоб баклажани виділили сік.

Перець та часник пропускаємо через м’ясорубку.

Зелень дрібно нарізаємо та додаємо до перцю з часником.

Додаємо сіль, цукор, оцет, перемішуємо і даємо постояти, щоб сіль та цукор розчинилися.

Баклажани віджимаємо від рідини і обсмажуємо на олії.

Готові складаємо шарами в стерильні банки (шар баклажанів, шар заправки з перцю, часнику та зелені). Накриваємо стерильними кришками.

На дно каструлі кладемо серветку, ставимо банки з баклажанами, заливаємо водою по плічка банок і ставимо стерилізувати, з моменту закипання 15 -20 хвилин. Закручуємо кришки, перевертаємо і кутаємо до остигання.

Вихід: 4 банки – 0,5 л. та 1 банка – 0,4 л.

Рекомендую приготувати такі баклажани, дуже смачна закуска з невеликою гостринкою!

Приємного приготування і смачного Вам мої любі!

Навігація записів

Густе абрикосово-яблучне повидло для будь-якої випічки: шикарний рецепт на зиму, виходить дуже смачне і ароматне
Не дивую вас надприродним, а від душі ділюся рецептом смачної запіканки з грибами і м’ясом: ситно, соковито і смачно, всім дуже сподобалась

Related Articles

Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes