- 3 середні картоплини
- 2 яйця
- 1 ст.л. петрушки
- 1 ч.л. солі
- 1/4 ч. ложки чорного перцю
- сир (за бажанням)
Рецепт приготування:
- Змішуємо яйця, подрібнену петрушку, сіль та перець.
- На грубій тертці натерти картоплю. Віджати від зайвої рідини.
- На сковороді розігріти олію, викласти половину картоплі, вилити яєчну суміш, накрити кришкою і готувати 7 хвилин.
- Викладаємо сир, зверху решту картоплі, накриваємо кришкою і готуємо 5 хвилин.
- За допомогою тарілки перевертаємо картопляний корж на іншу сторону і готуємо до готовності картоплі.
- Подаємо зі сметаною або сметанним соусом.