Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • РЕЦЕПТИ
  • Таких хрумких я ще не квасила! Обов’язково додайте цей інгредієнт при квашенні огірків!

Таких хрумких я ще не квасила! Обов’язково додайте цей інгредієнт при квашенні огірків!

Уляна Кіт
29 Серпня, 202429 Серпня, 2024 Коментарі Вимкнено до Таких хрумких я ще не квасила! Обов’язково додайте цей інгредієнт при квашенні огірків!

Ці огірки неймовірні, які ж вони хрумкі. Не думала, що цей інгредієнт робить їх настільки хрумкими.

Інгредієнти:

Вихід 3 по 3 л банки

  • 4 кг огірків
  • 15 зуб. часнику
  • 3 ст. л. солі (з гіркою)
  • 3 ст. л. борошна (з гіркою)
  • кріп, листя вишні, смородини листя хрону і винограду
  • + вода

Приготування:

Огірки краще брати молоденькі, маленького розміру. Миємо огірки і обрізаємо кінчики.

В 3-х літрову банку викладаємо листя вишні, смородини, хрону і винограду.

Зверху викладаємо огірки. Щільно. Додаємо по 5 зубчиків часнику в кожну банку. Якщо є ще листя, кладемо поверх огірків.

Таких хрумких я ще не квасила! Обов'язково додайте цей інгредієнт при квашенні огірків!

Всипаємо по 3 ст.л. солі з гіркою і трішки на дно холодної води.

Тепер додаємо секретний інгредієнт – це борошно. В кожну банку слід покласти по 3 ст.л. з гіркою.

Знову заливаємо холодною водою, але не до самого верху. Закриваємо банки капроновими кришками, щоб розчинилось борошно, струшуємо.

Таких хрумких я ще не квасила! Обов'язково додайте цей інгредієнт при квашенні огірків!

Кладемо в банки парасольки кропу і заливаємо водою вже до самого верху. Закриваємо банки кришками і залишаємо на 3 доби, періодично струшуючи.

Таких хрумких я ще не квасила! Обов'язково додайте цей інгредієнт при квашенні огірків!

Після зазначеного часу можете спробувати огірочки. У мене вони вже достатньо хрумкі, тому я закриваю банки металевими кришками.

Таких хрумких я ще не квасила! Обов'язково додайте цей інгредієнт при квашенні огірків!

Огірочки з борошном буду квасити тепер завжди. Неймовірно смачні та хрумкі!

Навігація записів

Кращі, ніж в Макдональдз! Мариновані огірки “Пікулі”: до салатів, бургерів та канапок
Розмноження троянд літом. Як правильно це робити, щоб добре прижилися

Related Articles

Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes