Складові:
- Грудинка – 500 г
- Мед – 2 ст. л.
- Імбир – 10 г
- Часник – 3 зуб.
- Соєвий соус – 4 ст. л.
- Оцет (білий винний) – 1 ст. л.
- Сік лимонний – 1 ст. л.
- Крохмаль – 1 ст. л.
- Суміш перців
- Коріандр (мелений) – 1/4 ч. л.
- Перець чилі
Приготування:
Наріжте м’ясо на шматочки.
Очистіть корінь імбиру і дрібно наріжте його, те ж саме виконайте і з часником.
Мед потрібно розтопити на водяній бані.
У гарячу воду додайте крохмаль і розмішайте. Змішайте всі інгредієнти для соусу.
Відправте в соус м’ясо. Залиште на 2 години.
Готуйте в духовці, розігрітій до 180 градусів до готовності. Смачного!!!