Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • РЕЦЕПТИ
  • Смачніше свіжого! Зберігайте кавун в банках до наступного року! Залишається дуже добре!

Смачніше свіжого! Зберігайте кавун в банках до наступного року! Залишається дуже добре!

Уляна Кіт
5 Вересня, 20245 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Смачніше свіжого! Зберігайте кавун в банках до наступного року! Залишається дуже добре!

Рецепт маринування кавуна на зиму! Виходить настільки смачно і ароматно, що з’їсте протягом декількох хвилин після відкриття банки!

ІНГРЕДІЄНТИ:

– 1 кавун;

– 2 столові ложки цукру (на кожну банку);

– 1 столова ложка солі (на кожну банку);

– 1 столова ложка лимонної кислоти (на кожну банку);

– духмяний перець;

– кип’ячена вода.

Приготування:

1. Дуже добре промийте кавун з содою, потім обсушіть його паперовими рушниками.

2. Наріжте кавун товстими кружечками, потім кожен наріжте трикутними шматочками.

3. Заздалегідь розкладіть шматочки кавуна в стерилізовані 3 л банки.

4. Залийте банки окропом, закрийте їх кришками і залиште на столі на 15 хвилин.

5. Злийте воду з банок в раковину; нам це більше не потрібно.

6. Додайте в кожну банку цукор, сіль, лимонну кислоту, трохи запашного перцю та оцет. Після цього залийте їх чистою киплячою водою. Щільно закрийте їх кришками.

7. Трохи переверніть банки на столі, щоб цукор і сіль добре розчинився. Потім переверніть їх догори дном і дайте повністю охолонути під теплим рушником.

Після цього приберіть їх на місце зберігання.

Смачного!

Навігація записів

Cecтpa coбi жuвe y Пoльщi, як y Бoгa зa пaзyxoю. Пpo poдuнy вжe гeть зaбyлa, нaчe мu чyжi людu.І в мeнe зapaз нeпpocтa cuтyaцiя в poдuнi чepeз вiйнy. Тoмy пoпpocuлa пoмoчi y Івaнкu. Aлe її вiдпoвiдь мeнe нe тe, щo шoкyвaлa – пpocтo oбypuлa дo cлiз!Пpoдoвжeння в кoмeнтapi 
Наречена кинула мене в день наших заручин, а через 30 років я випадково зустрів її неподалік свого дому

Related Articles

Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes