![](http://repost.biz.ua/wp-content/uploads/2020/10/istoria51814-e1603908085648.jpg)
Зараз почався сезон опеньок, то ж саме час готувати крученики. Смачна сезонна страва – крученики з грибами, у нас їх називають «Роляда». До святкового столу чи до обіду – саме те, що треба.
Нещодавно у нас вдома було свято, наготувала багато смаколиків. А основна страва, це крученики, гості були в захваті від них.
Необхідні інгредієнти:
Свинна полядвичка, (корейка).
Сіль, перчик до смаку.
Опеньки.
Цибулька.
Мука.
Яйця.
Покроковий рецепт приготування:
Полядвичку порізати порційно, відбити. Замаринувати сіль, перчик. Поставити на ніч в холодильник.
Опеньки почистити, відварити, першу воду злити. Варити 1,5 години, потім потушкувати з цибулькою, посолити, поперчити до смаку, перекрутити на фарш.
На м’яско викласти грибний фарш, закрутити рулетик. Обкатати в борошні і яйці пекти на малому вогні. Потім протушкувати 10 хвилин.