
Всім привіт! Сьогодні я хочу розповісти про рецепт самого звичного страви на світлі. Ми поговоримо про приготування котлет. Нещодавно я дізнався, як можна зробити звичайні котлети ще смачнішими. Вся справа в одному маленькому інгредієнті – болгарський перець, який я додаю в фарш. Тепер готую тільки котлети з перцем і ніяк по-іншому.
котлети з перцем болгарським
КОТЛЕТИ З ПРАЦЮЄМО
Друзі заходили на обід: я пригостив їх фірмовими котлетами. Мій кулінарний шедевр друзям сподобався так сильно, що попросили розповісти, як я готую. Я записав для них рецепт, а разом з редакцією «Так Просто!» поділюся їм в цій статті.
курячі котлети з перцем болгарським
ІНГРЕДІЄНТИ
1 кг м’ясного фаршу
1 цибулина
2 шт. болгарського перцю
1 окраєць батона
вода
сіль
спеції
мука
яйце
масло для смаження
Приготування
Беремо цибулю і натираємо на дрібній тертці. Потім додаємо його в фарш і ретельно перемішуємо. Туди ж додаємо куряче яйце, спеції і сіль за смаком і знову перемішуємо фарш.
домашні котлети з перцем
Окраєць батона розмочуємо в воді, розминаємо, віджимаємо її і також додаємо в фарш. М’якуш потрібен для того, щоб котлети вийшли м’якими і соковитими.
котлети з м’ясом і перцем
Беремо болгарський перець, очищаємо його від зерен і дрібно нарізаємо. Також додаємо його до м’ясної маси. Ще раз ретельно перемішуємо фарш, а потім ставимо його в холодильник на півгодини.
м’ясні котлети з болгарським перцем
Дістаємо фарш, формуємо з нього котлетки, обвалюють їх у борошні і готуємо на розігрітій сковороді приблизно 10 хвилин.
як приготувати котлети з перцем
Смачно подавати такі котлети з картопляним пюре, з макаронами або кашею. При подачі зазвичай посипаю страву свіжою зеленню: петрушкою, кропом або базиліком. Спробуй приготувати таке звичне блюдо за цим рецептом – результат тебе здивує. Смачного!