Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • ЦІКАВО
  • Рулет із свинини з часником в духовці! Їмо замість ковбаси!

Рулет із свинини з часником в духовці! Їмо замість ковбаси!

Уляна Кіт
11 Листопада, 202011 Листопада, 2020 Коментарі Вимкнено до Рулет із свинини з часником в духовці! Їмо замість ковбаси!

Розповідаю, як я готую смачний рулет зі свинини. Мій рецепт дуже вдалий, і я вважаю його найкращим – нижче поясню чому. Це відмінна заміна магазинної ковбаси. Також цей рулет можна подати як закуску на новорічний стіл, так що записуйте скоріше.

Інгредієнти:

  • свинина (очеревина)
  • часник
  • сіль
  • спеції
  • вода
  • цибуля

Приготування:

Отже, нам знадобиться шматок свинини. Це повинна бути частина очеревини, її ще називають пузаніна. Бажано, щоб були прошарки м’яса. Шматок беремо вагою приблизно 1,5 кг або трохи менше. Шкірку знімаємо.

Натираємо шматок перцем і будь-якими іншими спеціями, які ви любите. Робимо кілька проколів, в які встромляємо зубчики часнику. 5-7 часточок буде досить.

Тепер найскладніше – це згорнути рулет і туго перетягнути його нитками, щоб він не розвалився. Шилом або тонким ножем робимо в рулеті кілька проколів.

І тепер важливий момент: якщо відразу поставити рулет в духовку, то швидше за все він у вас вийде не соковитим, з жорсткою скоринкою зверху. Тому попередньо його потрібно зварити. Саме через те, що рулет спочатку вариться, а потім запікається, він виходить соковитим, і я вважаю, цей рецепт найбільш вдалим з усіх.

У каструлю наливаємо воду і солимо за смаком. Води повинно бути стільки, щоб вона повністю покривала рулет. Додаємо лавровий лист, кілька горошин перцю і одну цибулину цілком.

Варимо рулет 1 годину, потім перекладаємо на деко і ставимо в духовку. До речі, бульйон не виливайте, його можна використовувати потім для інших страв.

Запікаємо рулет протягом 40-60 хвилин при температурі 200 градусів. Знімаємо нитки з рулету тільки після того, як він повністю охолоне, інакше може розвалитися. Рулет виходить соковитим і дуже смачним!

Смачного!

Джерело

Навігація записів

2 супер смачні рецепти засолювання сала! Записуйте рецепт!
Неймовірно смачний новий салат! Тепер завжди на свята готую тільки такий!

Related Articles

Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!

Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться

Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes