Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • РЕЦЕПТИ
  • Рецепт біксвіту на лимонаді: таким високим він ще не був ніколи

Рецепт біксвіту на лимонаді: таким високим він ще не був ніколи

Уляна Кіт
8 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Рецепт біксвіту на лимонаді: таким високим він ще не був ніколи

Повітряний, ніжний, такий смачний! Бісквіт – основа десятків рецептів тортів і тістечок. Ділимось невеликим трюком, з яким у вас вийде дійсно пишний, пружний і ароматний бісквіт.

Секрет такого ефекту криється в одному інгредієнті — газований лимонад. Саме за рахунок бульбашок газу тісто піднімається вище і швидше. Навіть недосвідчена господиня зможе здивувати рідних приголомшливою випічкою!

Бісквіт на лимонаді

Бісквіт за цим рецептом можна випікати двома способами: в духовці і в мультиварці. Як готувати в духовці – дивіться нижче. В мультиварці ж просто виставляєте режим «Випічка» і час (50 хвилин). Після звукового сигналу витягаєте бісквіт з чаші, перевертаєте і печете ще 50 хвилин.

Інгредієнти:

  • Яйце 4 шт.
  • Цукор 1,5 стак.
  • Ванільний цукор 10 г
  • Лимонад 1 стак.
  • Олія 1 стак.
  • Пшеничне борошно 3 стак.
  • Розпушувач 10 г

Приготування

Борошно просійте з розпушувачем.

В окремій мисці збийте яйця, зі звичайним і ванільним цукром. Продовжуючи збивати, цівкою влийте олію, потім влийте лимонад.

Частинами додайте муку. Вилийте тісто в форму для випічки (з високими бортиками), змащену олією. Відправте бісквіт в духовку на 40 хвилин випікатися при 180 градусах.

Готовність перевірте дерев’яною шпажкою.

Після закінчення приготування залиште виріб в вимкненій духовці ще на 20 хвилин. Після цього форму дістаньте і негайно вийміть з неї бісквіт.

Відмінний варіант для швидкої буденної магії біля плити. Готовим бісквітом можна ласувати просто так, а можна розділити на три коржа і промазати будь-яким кремом, джемом або горіховою пастою. Кличте друзів на чай і діліться відмінним рецептом.

Джерело

Навігація записів

Коли хочеться і смачною, і гарної випічки, дістаю рецепт турецьких булочок
Старовинний рецепт солених огірків, яким користувались наші бабусі

Related Articles

Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes