Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • РЕЦЕПТИ
  • Пиріг дуже простий, але до чого ж смачний

Пиріг дуже простий, але до чого ж смачний

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Пиріг дуже простий, але до чого ж смачний

Вишневий пиріг можна робити з будь-якою вишнею – свіжою, замороженою, консервованою з власному соку.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • борошно, 1 склянка;
  • вишня, 300-400 г;
  • яйця, 2 шт;
  • цукор, 1 склянка;
  • сода, 1\2 ч.л або розпушувач, 1.5 ч.л;
  • сметана, 200 г;
  • масло вершкове або маргарин, 100 г;
  • ванілін за смаком.

Процес приготування пирога

Вишні даємо стекти від зайвої рідини. Щоб ягода рівномірно розподілилася по тісту, змішуємо її з ложкою крохмалю.

Яйця з’єднуємо з цукром і збиваємо.

Вершкове масло розтоплюємо, охолоджуємо і вливаємо в яєчну суміш, додаємо сметану, ванілін за смаком, просіяне борошно і вимішуємо тісто – консистенція домашньої сметани.

Форму застеляємо пергаментом і виливаємо тісто, зверху викладаємо ягоди.

Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо близько 40 хвилин, перевіряйте готовність дерев’яною шпажкою.

За бажанням посипаємо пиріг цукровою пудрою.

Порада: вишню ви можете замінити будь-якою іншою ягодою, навіть «виловити» з густого варення ягідки суниці. Ягоди можна замінити сухофруктами, особливо смачно з шматочками кураги. Продукти для тіста повинні бути кімнатної температури, щоб тісто рівномірно піднімалося при випічці.

Джерело

Навігація записів

У мене сьогодні пиріжки з капустою: розповім і покажу, як зробити тісто як пух
Як приготувати фарширований лаваш, запечений в духовці

Related Articles

Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes