Рецепт неймовірно ніжного і смачного печінкового торта підкорить найвибагливіших гурманів! Обов’язково спробуйте приготувати цю страу, щоб порадувати своїх близьких.
Інгредієнти:
Печінка куряча – 800 г;
Борошно – 200 г;
Молоко – 250 мл;
Майонез – 300 г;
Яйця – 3 шт .;
Цибуля – 2 шт .;
Морква – 200 г;
Петрушка за смаком;
Сіль за смаком.
приготування:
Спершу вам необхідно ретельно промити печінку і видалити плівку, щоб вона не зіпсувала смак страви.
Далі, відправляємо печінку в блендер і перебиваємо до однорідного стану.
Додаємо яйця, молоко, борошно, рослинне масло і сіль. Ретельно розмішуємо до однорідної консистенції.
З готового тіста на сковороді випікаємо коржі у вигляді тонких млинців. Смажимо з обох сторін.
Сковороду треба змастити тонким шаром масла тільки перед приготуванням першого млинця. Всім іншим буде вистачати масла, яке ми додавали в тісто.
Морквину необхідно почистити і натерти на дрібній тертці.
Цибулю також чистимо і нарізаємо півкільцями. Обсмажуємо овочі на рослинній олії протягом 5-7 хвилин.
На блюдо викладаємо перший млинець, змащуємо його майонезом і накриваємо шаром овочів. Так продовжуємо до тих пір, поки не закінчаться всі млинці.
Верх можна прикрасити подрібненою петрушкою.