Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • ЦІКАВО
  • Ось, що я роблю з редискою. Хоч 100 банок закрию, все з’їдають!

Ось, що я роблю з редискою. Хоч 100 банок закрию, все з’їдають!

Уляна Кіт
6 Червня, 20216 Червня, 2021 Коментарі Вимкнено до Ось, що я роблю з редискою. Хоч 100 банок закрию, все з’їдають!

Раніше існувала думка, що редис не піддається консервації, тому багато відмовляли собі в оригінальних і смачних заготовках. Цей рецепт мені дала подруга і тепер я завжди з приходом сезону овочів, роблю таку консервацію.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • редис;
  • свіжа зелень по хорошому пучку;
  • лавровий лист по 1 шт в банку;
  • часник, по 2 шт;
  • перець духмяний по 3 шт;
  • перець горошок по 4 шт;
  • в кожну банку по 1 л води;
  • цукор на 1 л води, 3 ст.л;
  • сіль, 2 ст.л;
  • оцет 9%, 60 мл.

Процес приготування

Редис добре промиваємо і обрізаємо пошкоджені місця.

У чисті банки укладаємо гілочки кропу і петрушки, парасольки кропу, часник, перець горошком і запашний.

Заповнюємо банки редискою щільно.

Заливаємо окропом і залишаємо на 6 хвилин.

Зливаємо і заливаємо ще раз на 6 хвилин.

Заливаємо втретє і зливаємо воду.

У каструлі кип’ятимо воду.

Порада: воду виміряйте, щоб зварити маринад з необхідними пропорціями солі і цукру оцту.

Доводимо воду до кипіння, розчиняємо сіль і цукор, варимо близько 3 хвилин.

Вливаємо оцет. Коли маринад знову закипить, вимикаємо плиту і розливаємо маринад по банках.

Закручуємо кришками, вкутуємо і залишаємо остигати.

Зберігаю такі заготовки в підвалі або коморі.

Подавати редис можна до будь-яких гарнірів, дуже смачно з запеченим м’ясом.

Джерело

Навігація записів

Німеччина не залишає партнерів-Україна повинна залишатися транзитною країною! Масштабна підтримка Заходу-Зеленському вдалось!
Домашні цукерки смачніше в рази магазинних солодощів!

Related Articles

Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!

Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться

Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes