Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • РЕЦЕПТИ
  • Оладки, які не опадають. Три секрети приготування – ділюся рецептом

Оладки, які не опадають. Три секрети приготування – ділюся рецептом

Уляна Кіт
8 Вересня, 20248 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Оладки, які не опадають. Три секрети приготування – ділюся рецептом

Складові

  • яйця – 2 шт.
  • кефір – 300 мл.
  • цукор – 1 ст.л.
  • соняшникова олія – 1 ст.л.
  • сіль – 1/4 ч.л.
  • сода – 0.5 ч.л.
  • борошно – 220 гр. (+ 2-3 ст.л.)

Важливі 3 фактори:

1. Прогрівання кефіру.

2. Черговість інгредієнтів (особливо соди).

3. Густота тіста і ні в якому разі не мішати готове тісто. Можна дати йому постояти 5-10 хвилин, щоб у соди був час зреагувати. Але коли часу немає, я готую відразу.

Покроковий рецепт приготування

1. З’єднати кефір, яйця, цукор і сіль.

Поставити каструлю на середній вогонь.

Потрібно підігріти так, щоб опущеному пальцю було гаряче, але терпимо (постійно помішувати і стежити, щоб яйця не згорнулися)

2. Всипаємо борошно, збиваємо до однорідності.

Кількість борошна залежить від густоти кефіри.

Якщо він рідкий потрібно 3 неповних ст.л. додатково.

Тісто має дуууже повільно стікати з ложки

3. Додаємо соду, перемішуємо, потім вливаємо олію.

Ще раз перемішати і далі тісто розмішувати не можна.

4. На розігріту сковороду наливаємо олію і викладаємо по 1 ст.л. тіста.

Смажимо до золотистої скоринки, перевертаємо і доготовлюємо під кришкою також до рум’яної скоринки.

Джерело

Навігація записів

З’їли 100 штук за раз! Однією порції на всіх не вистачило (готували 3 рази)
Коли хочеться і смачною, і гарної випічки, дістаю рецепт турецьких булочок

Related Articles

Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes