ПЛЯЦОК “ЛІСОВА ПІСНЯ” НОВИЙ РЕЦЕПТ ШОКОЛАДНО – ЯБЛУЧНИЙ ПЛЯЦОК ПЛЯЦКИ НА ФУРШЕТ РЕЦЕПТИ
Я до Вас із новим пляцком! Вийшов дуже вдалий! Вологі шоколадні коржі, ніжний киселевий бісквіт, соковитий яблучний прошарок та крем з лимонною ноткою. У пляцку не тільки гарний розріз, але він ще й дуже смачний. З кольорами можна експериментувати, додавши різні смаки желе та киселю. Тому такий пляцок чудово підійде на фуршетний стіл, чи для кенді-бару. Крім того, він чудово нарізається.
Спробуйте! І нехай вдається!
ЗАМІНА. КИСІЛЬ ТА ПУДИНГ МОЖНА ЗАМІНИТИ КРОХМАЛЕМ У ТІЙ ЖЕ КІЛЬКОСТІ .
Інгредієнти:
(форма 25*35 см):
Шоколадні коржі:
- кефір – 400 г
- цукор – 200 г
- ван. цукор – 1 п.
- яйця – 4 шт.
- масло (маргарин) – 100 г
- какао – 40 г
- борошно – 350 +- 30 г
- сода – 1 ч. л.
- оцет – 1 ст. л.
ЗЕЛЕНИЙ БІСКВІТ:
- яйця – 6 шт.
- цукор – 170 г
- кисіль (крохмаль) – 1 п. 40 г
- борошно – 80 г
- розпушувач – 1 ч.л.
ЯБЛУЧНИЙ ПРОШАРОК:
- яблука – 1,5 кг
- желе зелене – 2 п.
КРЕМ:
- молоко – 0,7 л
- цукор – 150 г
- пудинг(крохмаль) – 2 п. по 40 г
- масло – 400 г
- цедра – з 1/2 шт.
СИРОП для просочування коржів:
- вода – 70 мл
- цукор – 1 ч. л.
Глазур:
- шоколад – 100 г
- молоко – 2 ст. л.
- масло -1 ст. л.
Покроковий ВІДЕО-РЕЦЕПТ ВІД АВТОРА: