Отож і я ділюся з Вами цим рецептом.
Необхідні продукти :
- 2 яйця
- 120 гр цукру
- 40 гр соняшникової олії
- 50 гр молока
- 125 гр білого йогурту
- 270 гр борошна
- 8 гр розпушувача
- 2 яблука
- Ванілін за смаком
Приготування:
У першу чергу взбиваємо 2 яйця + цукор (взбити) + олію (взбити) +молоко (взбити) +йогурт (взбити) +розпушувач (взбити) + ванілін (взбити) і нарешті перемішати подрібнене 1 яблуко. Найкраще викладати іх у паперові формочки для маффінів або змащені маслом силіконові. На викладене тісто викласти порізані на шматочки друге яблучко і поставити в розігріт духовку 180° на 25 хв. Дивіться по своїй духовці. Я на останні 5 хв підняла температуру на 190°, а потім 200° щоб гарно зарум’янились.
Готові маффіни присипати цукрової пудрою за бажанням.
Усім Вам смачного