Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • Uncategorized
  • Незвичайно смачні мариновані помідори з часником і зеленнюРецепт у першому коментарі

Незвичайно смачні мариновані помідори з часником і зеленнюРецепт у першому коментарі

Уляна Кіт
28 Серпня, 2024 Коментарі Вимкнено до Незвичайно смачні мариновані помідори з часником і зеленнюРецепт у першому коментарі

Мариновані помідори дозволяють зберегти свіжий літній урожай і насолоджуватися ним цілий рік. Ви можете подавати їх окремо, а також додавати в салати або другі страви.

Ділюся рецептом приготування:

Очистіть перець від насіння, наріжте його дрібнішими шматочками та змішайте разом із перцем чилі в кашку. У ємність з перцями додайте очищені зубчики часнику з петрушкою, кінзою і базиліком, знову все перемішайте.

Отриманою сумішшю рівномірно наповніть три стерилізованих склянки і розріжте вимиті помідори, очищені від плодоніжок, навпіл.

Порада: якщо помідори більші, розріжте їх на четвертинки.

Наповніть всі три склянки помідорами і приготуйте розсіл. Змішайте в каструлі воду з сіллю і цукром, все перемішайте і закип’ятіть суміш – це займе 3-4 хвилини. Потім розсолом заливаємо банки з томатами, які закриваємо стерилізованими кришками.

Поставте склянки в каструлю з дном, покритим чистим кухонним рушником, і налийте туди воду так, щоб вона досягала приблизно половини висоти склянок. Потім мариновані помідори в банках проваріть 10 хвилин.

Потім відкрийте банки і налийте в кожну оцтову кислоту і оцет. Відразу після цього знову закупорити банки і поставити кришками вниз на рушник і накрити другим рушником. Дайте маринованим помідорам охолонути.

Порада: Ви можете подавати помідори окремо до улюбленої випічки, але також можете використовувати їх для приготування маринаду або як доповнення до основної страви. У цьому рецепті використовували склянки об’ємом 1000 мл.

Інгредієнти:

  • помідори приблизно – 2 кг
  • болгарський перець – 3 шт.
  • гострий перець – 1-2 шт
  • часник – 1 головка
  • кінза, петрушка, базилік – по 1/3 пучка
  • вода – 1 л
  • сіль – 1 ст. л. (30гр)
  • цукор – 4 ст. л. (95гр)
  • оцет на 1 л. банку – 70% 0,5 ч. л. або 9% 2 ст. л.

Навігація записів

Яблучне повидло бурштинового кольору і густе, немов мармелад, виходить у мене, завдяки ще бабусиному рецепту
Ніжні, як хмари. Смачні мушлі з дивовижною начинкою

Related Articles

Свекри вирішили, що свою доньку будуть берегти і навіть просити не будуть у неї про допомогу, а всю роботу маю виконувати я.

Уляна Кіт
6 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Свекри вирішили, що свою доньку будуть берегти і навіть просити не будуть у неї про допомогу, а всю роботу маю виконувати я.

Я сам виховав та виростив доньку, а вона тепер про мене і не згадує.

Уляна Кіт
6 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Я сам виховав та виростив доньку, а вона тепер про мене і не згадує.

Після дитбудинку Сергій вирішив знайти рідну маму. Коли побачив її, зрозумів, чому вона його залишила

Уляна Кіт
6 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Після дитбудинку Сергій вирішив знайти рідну маму. Коли побачив її, зрозумів, чому вона його залишила

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes