Це дуже смачний рецепт голубців з картоплі. Спробуйте, будете приємно здивовані.
Інгредієнти:
- – Капуста;
- – Картопля;
- – Морква;
- – Цибуля;
- – Яйце;
- – Сметана;
- – Сіль, перець, куркума;
- – Селера, зелень.
Приготування:
Пропарюємо листя капусти, грубу частину листя обрізаємо. Тремо картоплю, додаємо сіль, перець, куркуму (до вашого смаку) яйце, сметану.
Моркву і цибулю обсмажуємо окремо.
В сотейник настеляємо фольгу. Формуємо голубці, заливаємо бульйоном і сметаною. За бажанням можна додати зелень. Готувати у духовці при t 200°, при закипанні зменшити до 170–150°. Час приготування залежить від сорту капусти і картоплі.
Готові голубці можете полити будь- якою підливою на ваш вибір.
Смачного!