Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • РЕЦЕПТИ
  • Не дивую вас надприродним, а від душі ділюся рецептом смачної запіканки з грибами і м’ясом: ситно, соковито і смачно, всім дуже сподобалась

Не дивую вас надприродним, а від душі ділюся рецептом смачної запіканки з грибами і м’ясом: ситно, соковито і смачно, всім дуже сподобалась

Уляна Кіт
8 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Не дивую вас надприродним, а від душі ділюся рецептом смачної запіканки з грибами і м’ясом: ситно, соковито і смачно, всім дуже сподобалась

Сьогодні у мене для Вас запіканка, а точніше запіканка з грибами – це неймовірно смачно і ситно, моїй сім’ї дуже сподобалось!

Рецепт:

Гриби вишеньки 300-350 грам потрібно подрібнити, а потім обсмажити до моменту википання вологи

Шампіньйони 300 грам нарізати пластинами і теж обсмажити на сковороді, додавши 20-30 грам вершкового масла, сіль і спеції за смаком.

Фарш – 400 грам, у мене свинний необхідно обсмажити з додаванням нарізаної кубиком ріпчастої цибулі ( 1 середня цибулина ), солі і спецій.

Готуємо тісто: 3 яйця, 3 столові ложки сметани, 1 чайна ложка розпушувача і 150-170 грам борошна змішуємо, має вийти тісто як на оладки. Солі в тісто кладу зовсім трохи, тому як сіль у мене ще є в начинці.

Тісто виливаю в форму.

Потім викладаю гриби вишеньки.

Далі фарш.

Потім шар шампіньйонів.

На великій терці тру сир монцарелла ( чим більше, тим смачніше я беру 150 грам ) і посипаю майбутню запіканку, відправляю в духовку на 35-40 хвилин.

Запіканка готова! Смачна як в гарячому, так і холодному вигляді.

Бажаю приємних приготувань та смачного Вам! Друзі, якщо Вам сподобався рецептик не забувайте зберегти собі, щоб не загубити! І окрема подяка за Ваші лайки і за поширення рецепту – мені дуже приємно!

Навігація записів

Це одна з улюблених заготовок мого чоловіка! Баклажани “Вогник” на зиму готую тільки за цим рецептом!
Найулюбленіші огірочки серед моїх заготовок: приємно-солодкуваті, за що їх з апетитом їдять всі, а особливо діти. Огірки на зиму без оцту

Related Articles

Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes