Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • РЕЦЕПТИ
  • Ми підсіли на кабачки за цим рецептом. Смакота невимовна

Ми підсіли на кабачки за цим рецептом. Смакота невимовна

Уляна Кіт
1 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Ми підсіли на кабачки за цим рецептом. Смакота невимовна

Этот рецепт прост и очень вкусен. Его подготовка займет минимум времени, а основную работу выполнит духовка. Когда не хочется долго стоять у плиты, этот рецепт кабачков выручит. Кабачки исчезают со стола мгновенно! Они хороши и горячими, и холодными. Детям они тоже нравятся. Блюдо идеально подходит для ужина или перекуса.

ПОШАГОВЫЙ РЕЦЕПТ:

Сначала приготовим «шапочку» для кабачков, под которой они будут запекаться. Сырую морковь натрите на крупной терке.

Сыр натрите на мелкой терке.

Добавьте пару веточек мелко нарезанного укропа.

Чеснок пропустите через пресс.

Теперь сметану добавьте, майонез и соль по вкусу. Все тщательно перемешайте — «шапочка» для кабачков готова.

Кабачок нарежьте кружочками толщиной 3-5 мм и выложите их на противень, застеленный пергаментной бумагой или силиконовым ковриком. Слегка посолите.

На каждый кружочек выкладывайте начинку, удобно использовать чайные ложки. Количество начинки рассчитано на весь противень кабачков.

Отправьте все в разогретую до 180 градусов духовку минут на 20. Режим духовки: верх-низ. Через 20 минут включите режим конвекции на 5 минут, чтобы образовалась равномерная, аппетитная корочка.

Готовое блюдо подавайте как горячим, так и холодным.

При подаче можно украсить зеленью. Эти кабачки прекрасно сочетаются с блюдами из птицы, рыбы и овощными салатами. Как самостоятельное блюдо, они отлично подходят для перекуса.

Навігація записів

Новий рецепт кабачків: смачніше, ніж просто смажені. Просять добавку навіть ті, хто кабачки не любить
Все літо п’ємо свій квас: освіжаючий, газований та натуральний. Виходить як бочковий

Related Articles

Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes