Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • РЕЦЕПТИ
  • Медовик з чорносливом і горіхами

Медовик з чорносливом і горіхами

Уляна Кіт
9 Вересня, 20249 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Медовик з чорносливом і горіхами

Медові коржі дуже «люблять» чорнослив і сметанний крем, тому торт виходить з дуже органічним смаком.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • чорнослив – 100 г;
  • шоколад темний – 50 г;
  • горіхи грецькі – жменя;
  • родзинки за смаком.

Для коржів потрібно:

  • борошно – 2 склянки;
  • кефір – 2 склянки;
  • цукор – 2 склянки;
  • мед – 2 ст.л;
  • яйця – 2 шт;
  • сода – 1 ч.л;
  • оцет.

Для крему візьміть:

  • сметана – 800 г;
  • пудра – 100-150 г.

Процес приготування Медовика

Яйця змішуємо з половиною склянки цукру і віночком розтираємо.

Вливаємо кефір, всипаємо залишок цукру і перемішуємо.

Розтоплюємо мед і вливаємо в тісто, всипаємо соду, погашену оцтом і добре вимішуємо.

Всипаємо просіяне борошно і перемішуємо до однорідності.

Тісто ділимо на дві частини і випікаємо 2 коржа при 180 градусах протягом 40 хвилин, готовність перевіряйте шпажкою.

Остиглі бісквіти ріжемо на 2 коржі.

Для крему з’єднуємо сметану і пудру, ретельно збиваємо до густої маси.

Чорнослив і ізюм промиваємо гарячою водою, чорнослив ріжемо на шматочки. Горіхи подрібнюємо блендером на невеликі шматочки.

Формуємо торт, змащуючи коржі кремом і посипаючи шматочками чорносливу, родзинками і горіхами.

Прикрасити торт можна тертим або розтопленим чорним шоколадом.

Ставимо в холодильник на 4 години.

Джерело

Навігація записів

Ледача вечеря в духовці: тепер готувати по-іншому м’ясо вже не хочу
Показую, як приготувати свинну рульку в рукаві, використовуючи тільки гірчицю і мед

Related Articles

Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes