Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • РЕЦЕПТИ
  • Маринований гострий перчик на зиму: шикарний рецепт, виходить дуже смачно з гостринкою, тому хто любитель – щиро рекомендую

Маринований гострий перчик на зиму: шикарний рецепт, виходить дуже смачно з гостринкою, тому хто любитель – щиро рекомендую

Уляна Кіт
7 Вересня, 20247 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Маринований гострий перчик на зиму: шикарний рецепт, виходить дуже смачно з гостринкою, тому хто любитель – щиро рекомендую

Потихеньку почала готувати гострий перчик на зиму, вчора зробила 2 баночки по 1,5 літра і сьогодні ділюся з Вами своїм рецептом його приготування.

Інгредієнти:

На 2 банки по 1,5 літра, пішло приблизно 700 грам гіркого  перцю

  • 3 головки часнику.
  • лавровий лист
  • зерна  гірчиці

Маринад:

  • 3 л води ,
  • 300 мл 9% оцту,
  • 300 грам цукру,
  • 150 грам солі,
  • 75 мл нерафінованої олії,
  • гвоздика 8 шт
  • перець запашний 8 штук.

Приготування:

У стерилізовані заздалегідь банки, закладаємо вимитий і обсушений перець (плодоніжку залишаю, але можна і акуратно прибрати не порушуючи цілісності стручка разом з нарізаними часточками часнику, 1 лавровий лист на банку, 15 грам насіння гірчиці.

Готуємо маринад: всі інгредієнти змішуємо і доводимо до кипіння, заливаємо наші банки гарячим маринадом, даємо трохи постояти, тому що перець вбирає в себе маринад і може бути, буде потрібно підлити його.

Потім ставимо стерилізувати 12 хвилин, дістаємо закручуємо кришками і перевертаємося, накриваємо і залишаємо до охолодження.

Перець маринований таким способом чудово зберігається про кімнатній температурі, такий перчик виходить, просто пальчики оближеш для любителів гостринки , всім рекомендую, за столом з’їдається за лічені хвилини , це реально – бомба!

Маринований гострий перчик на зиму: шикарний рецепт, виходить дуже смачно з гостринкою, тому хто любитель - щиро рекомендую

Бажаю приємних приготувань та смачного Вам! Друзі, якщо Вам сподобався рецептик не забувайте зберегти собі, щоб не загубити! І окрема подяка за Ваші лайки і за поширення рецепту – мені дуже приємно!

Навігація записів

Яскравий лимонний кекс з кокосом – простий в приготуванні, дуже смачний та гарний в розрізі
Така аджика у нас в списку щорічних заготовок! Смачнюща овочева аджика на зиму – цей рецепт повинен бути у кожного!

Related Articles

Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes