Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • РЕЦЕПТИ
  • Мариновані кабачки на зиму, без стерилізації. Які ж смачні і хрусткі

Мариновані кабачки на зиму, без стерилізації. Які ж смачні і хрусткі

Уляна Кіт
10 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Мариновані кабачки на зиму, без стерилізації. Які ж смачні і хрусткі

Кабачки в такому маринаді і при такому методі консервації, виходять дуже щільними, хрусткими і ароматними.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • кабачки – 1.5 кг;
  • вода – 1 л;
  • оцет 9% – 100 мл;
  • сіль – 1.5 ст.л;
  • цукор – 100 г;
  • приправа для маринування по 1 ч.л в кожну банку;
  • лавровий лист – 3 шт;
  • перець гіркий – 0.5 ч.л.

Процес маринування кабачків

Кабачки ріжемо кружечками з товщиною до 1 см.

Порада: обов’язково добре стерилізуйте банки і кришки.

Воду змішуємо з цукром, сіллю, добре розмішуємо, всипаємо чорний перець і кидаємо лавровий лист.

Коли маринад закипить, вливаємо оцет, кип’ятимо 1 хвилину і додаємо кабачки, перемішуємо.

Накриваємо кришкою каструлю і варимо 7 хвилин, періодично перемішуємо.

Порада: 7 хвилин відраховуємо з моменту, коли ви поклали кабачки в маринад і накрили каструлю кришкою.

Розкладаємо кабачки по банкам, на дно попередньо кладемо по ложці приправи для консервації овочів, часник, розрізаний на пару частин.

Банки заповнюють щільно, тому що кабачки все одно осядуть.

Доводимо до кипіння маринад ще раз і заливаємо киплячим банки з кабачками, закручуємо кришками, перевертаємо, укутуємо і залишаємо до повного охолодження.

Зберігаємо в підвалі або при кімнатній температурі.

Джерело

Навігація записів

Другий рік готую цей компот на зиму. Ділюся рецептом
Сусід з Туреччини відкрив секрет приготування сиру всього з двох продуктів за 5 хвилин. Прийшла додому і наготувала на тиждень

Related Articles

Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes