Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • РЕЦЕПТИ
  • Другий рік готую цей компот на зиму. Ділюся рецептом

Другий рік готую цей компот на зиму. Ділюся рецептом

Уляна Кіт
10 Вересня, 202410 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Другий рік готую цей компот на зиму. Ділюся рецептом

Усім великий привіт! Знову в гостях у мами, а в селі повно роботи, одна з них консервація, щоб посмачніше закрити і так, щоб пилося і їлося. Ось уже другий рік, як готую освіжаючий компот на замовлення моїх рідних і близьких. Рецепт простий, але добрий, навіть слів немає, спробуйте хоч раз, не сумніваюся сподобається і вважатимете за краще приготувати знову.

Необхідні продукти:

  • Апельсин – 1 шт.
  • Лимон – 4 часточки
  • Цукор – 300 гр.
  • М’ята – 2 гілочки (за смаком)

Як приготувати компот

Апельсини і лимони ретельно промиваю з содою.

У апельсина відрізаю верхівку і нижню частину плода, розрізаю навпіл і нарізаю шматочками.

Нарізаний апельсин кладу в 3-х літрову банку.

Далі беру лимон також відрізаю краї. Розрізаю навпіл і разом з кісточками нарізаю шматочками (за бажанням можна нарізати кружечками або трикутниками, як подобається більше вам).

Кладу в банку з апельсинами по 4 часточки.

Далі беру м’яту (мелісу) ретельно промиваю під проточною водою. Додаю по парі гілочок (за смаком) в кожну банку.

Додаю цукру по 300 гр., заливаю киплячою водою по саме горло, закручую стерилізованими кришками.

Кладу кожну банку на бік і катаю туди сюди, щоб осів цукор і на дні розчинився.

Перевертаю банки і укутують під ковдру, до повного охолодження.

Освіжаючий, особливо смачний, коли добре охолоджений. Смачного!

Джерело

Навігація записів

Лоретанська картопля: смачна і бюджетна страва
Мариновані кабачки на зиму, без стерилізації. Які ж смачні і хрусткі

Related Articles

Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes