Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • РЕЦЕПТИ
  • Ледача вечеря в духовці: тепер готувати по-іншому м’ясо вже не хочу

Ледача вечеря в духовці: тепер готувати по-іншому м’ясо вже не хочу

Уляна Кіт
9 Вересня, 20249 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Ледача вечеря в духовці: тепер готувати по-іншому м’ясо вже не хочу

Думаєте, що приготувати на вечерю, щоб всім сподобалося і було ситно і смачно? Я пропоную простий рецепт свинини по-французьки. Вона виходить соковитою, ніжною і буквально розчиняється в роті! Дуже смачно, і готується недовго! До того ж, таку м’ясну страву підходить як для святкового столу, так і для звичайної вечері.

Необхідні продукти:

  • свинина (вирізка) – 600 г
  • сіль за смаком
  • перець чорний мелений – за смаком
  • цибуля – 2 шт.
  • помідори – 2-3 шт.
  • сир (моцарелла) – 200 г
  • майонез / сметана – 100 г
  • майоран сушений – 2 ч.л.

Як приготувати вечерю в духовці

Для приготування цієї страви беремо вирізку. Якщо є плівка – обрізаємо її. Нарізаємо свинину на шматочки товщиною 1,5-2 см.

Далі м’ясо відбиваємо, я відбиваю тільки з одного боку і роблю це в пакеті, так і кухня чиста, і дошка, і молоток.

Форму для запікання змащуємо олією. Викладаємо у форму шматочки свинини.

Нарізаємо цибулю на кільця. Помідори – кружечками. Якщо помідори великі розрізаємо кружечки навпіл.

Також нам потрібен ще сир. Я раджу брати моцарелу. Цей сир ніжний і легко розплавляється. До речі, з ним ідеально робити і піцу. Сир нарізаємо на шматочки, за бажанням можна також натерти на великій тертці.

Всі інгредієнти підготовлені, приступаємо до складання страви. Шматочки м’яса змащуємо майонезом. Потім на свинину викладаємо кільця цибулі. На цибулю кладемо помідори. На помідори викладаємо сир. І зверху сир посипаємо сухим майораном. Спеції можна міняти і підлаштовувати під свій смак. Ідеально підійде ще сухий базилік і орегано.

Відправляємо страву запікатися в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на півгодини. Через 30 хвилин шалено ароматна і смачна страва готова!

Подаємо свинину по-французьки на стіл відразу, гарячою. Можна подати в тій же формі, де вона запікалася, можна перекласти на тарілку. Зверху страву присипаємо будь-якою свіжою подрібненою зеленню.

Джерело

Навігація записів

1 склянка кефіру і 20 хвилин! Швидкий торт до чаю, все змішав і готово!
Медовик з чорносливом і горіхами

Related Articles

Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами

Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Знайшла рецепт в старій газеті! Цей салат на зиму просто незрівнянний! Закрию не менше 50 банок!

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes