![](http://repost.biz.ua/wp-content/uploads/2020/10/maxresdefault1-768x432-1.jpg)
Якщо ви любите готувати, то напевно звернули увагу, що часто в рецептах вершкове масло рекомендують використовувати кімнатної температури.
Що ж потрібно зробити для цього?
Хіба можливо довести масло до необхідного стану і зберегти його якість? Дуже просто! Прямо зараз ми поділимося з Вами цим секретом.
Що б зробити вершкове масло м’яким знадобиться всього лише пара хвилин:
Спочатку візьміть стільки масла, скільки Вам потрібно і покладіть в тарілку.
Візьміть чашку і нагрійте її, налив туди гарячу воду.
Приблизно через хвилину вилийте воду і насухо витріть внутрішню частину посуду, накрити ним масло.
Залишилося почекати близько хвилини.
Готово! Сміливо піднімайте чашку, масло вже м’яке.