ІНГРЕДІЄНТИ
400 г борошна
150 г молока
2 яйця
100 мл рослинного масла
1 ст. л. цукру
1 ч. Л. солі
5 г сухих дріжджів
150 г твердого сиру
100 г сиру
2 ст. л. сметани
пучок кропу
4 зуб. часнику
1 ч. Л. приправи «Італійські трави»
Приготування
Просій борошно в глибоку ємність, додай в неї сухі дріжджі і добре все перемішати.
Додай в борошно 1 ст. л. цукру і 1 ч. л. солі. Потім додай 150 мл теплого молока і 100 мл рослинного масла. Замішані тісто руками або за допомогою комбайна. Тісто має вийти м’яким і еластичним.
швидкі коржі з сиром і сиром
Накрий тісто кухонним рушником і залиш його в теплому місці до тих пір, поки тісто не збільшиться вдвічі. Тим часом приготуй начинку для коржів.
коржі з сиром і зеленню
На великій тертці натри твердий сир. Найкраще підійде сулугуні, він і смачний, і тягнеться добре в гарячому вигляді. Можна взяти будь-який інший твердий сир.
коржі з сиром і сиром
Дрібно наріж кріп. Почисти часник і пропусти його через прес. У глибокій мисці перемішати 1 яйце з 2 ст. л. сметани. Додай туди приправи, натертий сир, сир і зелень. Все добре перемішати.
Тісто роздягли на 4 рівні частини і розкачай кожен шматок товщиною 0,5 см.
Застели пергаментним папером і виклади на неї коржі. Знову накрий їх кухонним рушником і залиш в такому вигляді на 20 хвилин.
Розігрій духовку до 180 градусів. Збий 1 яйце і змасти їм коржі. Залишки яйця вилий в начинку. Виклади рівним шаром начинку по коржикам і випікати їх в духовці 20 хвилин.
Аромат пишних і м’яких сирних коржиків пролунає на весь будинок. Якщо ти ще ніколи не готував такі коржі, обов’язково випробуйте цей простий рецепт. З начинкою завжди можна поекспериментувати. А якщо хочеться ще більше начинки покласти, чому б не трансформувати коржі в ті ж пиріжки? Щедро начини тісто начинкою, Защипніть краю і злегка розкачай коржі. Випікати в духовці 25 хвилин. Смачного.